A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 30.05.2019 09:55
Кількість переглядів: 408

Фото без опису

 

 

Фінансові результати діяльності великих та

середніх підприємств та стан взаєморозрахунків

на 31 березня 2019 року

 

Головне управління статистики інформує. Великими та середніми підприємствами області, які підлягали обстеженню, у січні–березні 2019 року отримано фінансовий результат діяльності до оподаткування в загальній сумі 26,6 млн.грн збитку.

Негативне сальдо фінансового результату до оподаткування сформовано, в основному, за рахунок нерентабельної діяльності підприємств промисловості (101,7 млн.грн збитку), зокрема підприємств переробної промисловості (200,6 млн.грн) та з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (13,1 млн.грн). Серед збиткових також підприємства, що здійснюють діяльність у сфері транспорту, складського господарства, пошти та зв’язку (33,8 млн.грн збитку), адміністративного  та допоміжного обслуговування (20,1 млн.грн).

Позитивний  фінансовий  результат  до  оподаткування  у  І кварталі  2019 року отримано підприємствами сфери оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів (24,3 млн.грн прибутку), будівництва (750,9 тис.грн).

Частка збиткових підприємств у січні–березні 2019 року склала 42%, ними допущено збиток у сумі 496,1 млн.грн. Прибутковими підприємствами, частка яких склала 58%, одержано  469,5 млн.грн прибутку.

Рівень рентабельності операційної діяльності великих та середніх підприємств області склав 2,4%, рівень рентабельності всієї діяльності –  2%.

Станом на 31 березня 2019 року загальні обсяги дебіторської та кредиторської заборгованості великих та середніх підприємств області склали 31,7 та 13,4 млрд.грн відповідно.

За видами економічної діяльності найбільша частка заборгованості припадала на підприємства промисловості – 63,5% дебіторської та 51,2% кредиторської; транспорту, складського господарства, поштової та кур'єрської діяльності – 22% та 25,6%, оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів – 10,9% та 16,2% відповідно. У структурі дебіторської заборгованості 18,5% займають неоплачені покупцями борги за відправлені товари, проведені роботи та надані послуги, кредиторської – 58% складають борги підприємств за отримані від постачальників матеріали та сировинні ресурси.

   

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь