A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

31 травня 2019 року Івано-Франківською обласною службою зайнятості організовано проведення дня відкритих дверей ДП ВО «Карпати».

Дата: 03.06.2019 10:47
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

 

   У заході взяв участь генеральний директор підприємства Дмитро Втерковський, директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк, директори філій та більше 200 безробітних з 10 районів області.

На цьому заході побували і безробітні  громадяни  , які  перебувають  на обліку з метою пошуку роботи в Тлумацькій  районній  філії  Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

З вітальним словом до учасників звернувся директор обласного центру зайнятості  В.Цимбалюк, який надав інформацію про ситуацію на ринку праці Івано-Франківщини та послуги, які надає служба зайнятості роботодавцям, зокрема, щодо підбору персоналу, організації профнавчання безробітних і незайнятих громадян на замовлення роботодавця.

 Працівники підприємства ознайомили учасників заходу зі специфікою роботи, розповіли про актуальні вакансії, умови праці, соціальні гарантії та рівень заробітної плати на даному підприємстві.

Оскільки підприємство є державним, тому на ньому дотримуються абсолютно всіх соціальних гарантій, починаючи від офіційного працевлаштування, і завершуючи оплачуваними відпустками та лікарняними. Окрім того, працівників підприємства безкоштовно довозять до місця роботи і назад. Також їм частково компенсують вартість харчування за кожен відпрацьований день у розмірі 25 гривень.

ДП ВО «Карпати» - одне з найпотужніших ринкоутворюючих підприємств Прикарпаття, загальна кількість працюючих становить майже 4 000 осіб. У зв’язку з запуском нової лінії проекту SkodaScala дане підприємство планує працевлаштувати більше 200 осіб.

Щоб стати в’язальником, не потрібен спеціальний досвід роботи, а тільки бажання працювати. На підприємстві нових працівників навчать всього необхідного. Окрім того, ВО «Карпати» пропонує і кар’єрний ріст для своїх працівників. Багато начальників цехів, які сьогодні працюють на заводі, свою роботу починали із посади учня в’язальника.

Учасники заходу відвідали цехи, де виготовляють кабельну продукцію до автомобілів: Mercedes-Benz A Class, Wolkswagen AG, Audi Q7, Porsche та Skoda


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь