A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Дюймовочці» - 35

Дата: 05.06.2019 16:39
Кількість переглядів: 555

Фото без опису

 

Наш садочок – це не просто стіни,

Це казковий і цікавий храм дошкілля

В нім заховане нев’януче й безцінне,

Наші радості, турботи і дозвілля ,

Долі нашої карбовані хвилини

І дитячі щирі почуття.

Наш садочок – це, мабуть, людини,

Острів невгамовного життя.

 

 Такими словами вихованці дошкільного навчального закладу «Дюймовочка» розпочали святкування з нагоди 35 річниці з часу відкриття  у місті Тлумачі другого дошкільного закладу.

  Цього дня музична зала зібрала велику кількість гостей та працівників. Теплі слова були адресовані ветеранам садочка, які залишили добрий слід у дошкільному закладі.

  Звучала подяка всім тим, хто із перших днів відкриття закладу  і до цього часу працюють тут, віддаючи свою любов і теплі почуття своїм вихованцям.

  Адміністрація садочка подякувала молодому персоналу закладу, які вміють цінити і поважати працю своїх старших наставників та з любов’ю у серці ставляться до своїх вихованців.

  Не залишило байдужими слайд-шоу із світлин минулих років. У кожного із присутніх вони викликами свої емоції, тривого, сльози, радість.

  Хвилиною мовчання та службою Божою у церковному храмі було вшановано пам'ять тих, які увійшли в історію садочка, залишивши в ньому на вічно свій досвід, напрацювання, свою любов до улюбленої справи і відійшли у вічність.

  Найкращим подарунком для учасників святкового дійства стала концертна програма, яку подарували для всіх вихованці закладу та його випускники. Тут і запальні дитячі таночки, і вокальний спів,  і родинні музичні композиції і навіть спільний танець татусів із донечками.

Не з пустими руками на свято завітали як гості, так і запрошені.

  Міський голова Тлумацької об’єднаної територіальної громади Роман Круховський вітаючи колектив із ювілейною датою, для запровадження новітніх технологій викладання, презентував  рідкокристалічний телевізор із smartTV  та анонсував початок робіт для перекриття даху приміщення садочка. Також Роман Круховський вказав на важливість переходу дошкільного закладу на індивідуальне опалення, що дало змогу власноруч коригувати температурний режим працівниками дошкілля, а також звернув увагу на потребу в оновленні закладу.  Начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Наталія Мандар та голова районного комітету профспілки правників освіти Оксана Смижук презентували для дітей закладу різноманітні розвиваючі ігри. Зі святом, солодкими подарунками для малечі та працівників закладу, привітали депутат обласної ради Богдан Станіславський та директор департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді і спорту Роман Вірастюк.

 Тож, вітаємо колектив Тлумацького дошкільного навчального закладу «Дюймовочка» з ювілеєм!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь