A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбувся візит керівника Програми Dobre Barry J. Reed до Тлумацької ОТГ

Дата: 12.06.2019 16:55
Кількість переглядів: 1292

Фото без опису

 

   11 червня 2019 року відбувся візит керівника Програми Dobre Barry J. Reed до Тлумацької ОТГ. Під час візиту відбулася зустріч з головою громади Романом Круховським, заступниками голови Андрієм Радовцем та Ігорем Мандаром та координатором Програми в Тлумацькій ОТГВасилем Гузієм.

Під час зустрічі відбулося знайомство з громадою та проектами, які реалізовується в рамках співпраці з Програмою DOBRE, а саме:

  • «Організація роздільного збирання побутових відходів на території населених пунктівТлумацької міської об’єднаної територіальної громади». В рамках реалізації проекту планується встановлення контейнерних майданчиків з огорожею та навісом в 12  населених пунктах громади, придбання 36 пластикових сміттєвих контейнерів (1100л) для 12 населених пунктів громади в розрахунку по 3 контейнери на кожен населений пункт для сортування сміття (скло, папір, пластик), придбання 30 універсальних пластикових контейнерів для сміття (1100 л.) та 21пластиковий контейнер для роздільного збору сміття,  гідравлічного пресу для брикетування пластику, ПЕТ-пляшки та паперу,  та 15 комплектів (скло, папір, пластик по 50 л.) малих пластикових контейнерів для розміщення в навчальних закладах громади.
  • «Покращення роботи місцевого самоврядування через створення сучасних умов роботи  вищого представницького органу ОТГ – Ради громади із забезпеченням широкого залучення громадськості». В рамках реалізації проекту планується створення повноцінної конференц-зали на базі читального залу публічної бібліотеки Тлумацької ОТГ.
  • «Створення вело– та скейт-парку в Тлумацькій ОТГ». В рамках реалізації проекту планується створення сучасного вело-роллер-скейт парку на території Тлумацького міського парку.

Під час зустрічі також було обговорено план розробки і написання нових проектів у майбутній співпраці.

Програма DOBRE USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією ГлобалКом?юнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Кіровоградській та Тернопільській. DOBRE провела відбір на конкурентних та прозорих засадах та надаватиме пряму допомогу 75 об’єднаним територіальним громадам в цих областях.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь