A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Міський голова Роман Круховський привітав Тлумацький центр первинної медичної допомоги

Дата: 13.06.2019 14:24
Кількість переглядів: 1228

Фото без опису

 

  Сьогодні, напередодні святкування Дня медичного працівника, який буде відзначатися цієї неділі, міський голова Роман Круховський та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Мандар відвідали Тлумацький центр первинної медичної допомоги.  

   Із теплими словами вдячності за самовіддану працю, міський голова звернувся до медичних працівників, усіх, хто рятує життя людей та допомагає їм перемогти хвороби.  

   Роман Круховський висловив слова вдячності пригадавши історію формування та становлення медичного центру, якому 13 червня виповнилося два роки від моменту заснування та побажав не зупинятися на досягнутому, а навпаки нарощувати темпи розвитку первинної ланки медицини не забуваючи, що в центрі усіх подій знаходиться людина. Адже, здоровя кожної людини, кожного пацієнта, кожного жителя нашої громади являється пріоритетом, як для центу первинної допомоги, так і для міської ради.

  «Спільними зусиллями ми зможемо, як засвідчує уже набутий досвід, розвинути успіх наших лікарів та забезпечити належний рівень медичного обслуговування нашого населення», - зазначив міський голова.

   Під час урочистостей грамотами та цінними відзнаками міської ради були відзначені найактивніші працівники Тлумацького  центру первинної медичної допомоги.

   У свою чергу головний лікар Тлумацького ЦПМД О. Мельник висловила слова вдячності міському голові та керівництву міської ради за належний рівень підтримки, розуміння та всестороннє сприяння у розвитку медицини Тлумацької ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь