A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Візит делегації Дрогобицького району до Тлумацької міської ОТГ

Дата: 14.06.2019 16:53
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

 

   Сьогодні,14 червня, делегація з с. Верхній Дорожів, Дрогобицького району Львівської області чисельністю більше 25–ти осіб, уже вкотре завітали на Тлумаччину, щоб відвідати місця, де жив і працював їхній земляк, міністр ЗУНР Іван Макух.

   У складі делегації до м. Тлумача також прибули заступник голови Дрогобицької районної державної адміністрації В.Й. Ханас, заступник голови Дрогобицької районної ради В.І. Стецівка, директор Верхньодорожівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. І.П. Макух, учні цієї ж школи та працівники культури. Зі сторони Тлумацької міської ОТГ у зустрічі взяли участь секретар міської ради І. Денькович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів І. Мандар, керуючий справами виконавчого комітету міської ради І Одуд, керівництво району та громадскість.

   Перед присутніми, біля пам’ятника І. Макуху, виступив місцевий краєзнавець, історик Михайло Дземан, який розповів присутнім про життя та діяльність адвоката з Товмача І. Макуха.

 

Фото без опису

 

   Усі присутні мали можливість відвідати будинок, який побудував у 1911 р. і в якому працював адвокат, член Національної ради, посол Галицького сейму Іван Макух, де на даний час знаходиться Тлумацька міська рада об’єднаної територіальної громади. Представниками влади та дружньої делегації були покладені квіти до підніжжя пам’ятника І. Макуху та могили його дружини Павлини на міському кладовищі.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

   

   Опісля, у Тлумацькому народному домі, відбулася зустріч дружньої делегації з міським головою Тлумацької міської ОТГ Романом Круховським, який, в свою чергу, подякував за такий візит до Тлумача та пообіцяв і надалі проводити взаємні зустрічі з метою співпраці, обміну досвідом та збереженням історичних цінностей.

 

Фото без опису

 

   Для гостей та громади прозвучали пісні у виконанні учнівської молоді тлумаччини, а також гості представили своїх виконавців прекрасної української пісні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь