A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Засідання круглого столу «Бібліотеки ОТГ: форми взаємодії з місцевою владою та ЦРБ»

Дата: 24.06.2019 15:46
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

   

   20 червня 2019 р. директор Публічної бібліотеки Тлумацької міської ради Мар'яна Пісак взяла участь у роботі круглого столу «Бібліотеки ОТГ: форми взаємодії з місцевою владою та ЦРБ» та поділилася своїм досвідом створення такого закладу та його діяльністю.

   Учасників заходу гостинно зустріли директор Космацької публічної бібліотеки Марія Поляк та колектив працівників бібліотек ОТГ.

   Організатор навчального заходу - обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка. Директор бібліотеки Людмила Бабій привітала учасників і відзначила роль бібліотек в об'єднаних територіальних громадах. Акцентувала увагу на дипломатичній співпраці з місцевою владою та розповіла про позитивний для нас досвід бібліотечних закладів Республіки Польща в умовах проведення децентралізації, про використання потенціалу ОУНБ та центральних районних бібліотек.

   Обмін досвідом перейшов в активну дискусію щодо можливостей та проблем створення публічних бібліотек в ОТГ, напрямків роботи, які повинні виконувати такі установи: обробка літератури для всіх бібліотек громади, облік та комплектування, статистична та електронна звітність за всі книгозбірні ОТГ. Директор ОУНБ Людмила Бабій розповіла про основні етапи створення публічної бібліотеки ОТГ з філіями.

   Для учасників заходу була проведена година народознавства «Наш край такий багатий на красу», ведуча якої - художній керівник будинку культури с. Прокурава Любов Коновалова. В програмі заходу: зустріч і презентація книг краєзнавця, природолюба, поета, народного філософа, коренепласта Михайла Дідишина, майстер-клас майстрині Галини Луцяк з виготовлення брендів Космача - писанок та виробів з сиру, виступи аматорів будинку культури.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь