A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Шановні жителі громади!

Дата: 27.06.2019 14:49
Кількість переглядів: 651

 

Сердечно вітаю Вас з національним святом – з Днем Конституції України!

   Конституція 1996 року увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Гарантоване нею верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – це фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Цей пам’ятний день став для українців втіленням ідеалів свободи і справедливості.

   Не слід забувати, що конституційні норми, якими б вони передовими і демократичними не були, самі по собі не змінять життя на краще. Сьогодні, аби перетворити зміст на результат, усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця заради однієї мети – процвітання України як цивілізованої європейської держави.

    Належить ще багато зробити, щоб побудова правової держави здійснилася, а   гідне життя людини стало найвищою цінністю, щоб гуманні ідеї, покладені в основу Конституції, запрацювали в повну силу, принесли бажані результати.

   Спільною, наполегливою працею, крок за кроком ми зуміємо наповнити кожну статтю Основного Закону реальним змістом, домогтися, щоб наша країна дійсно стала правовою, демократичною і розвиненою, а її народ – заможним і щасливим.

   Від імені депутатського корпусу Тлумацької міської ради ОТГ, виконавчого комітету, вітаю Вас із річницею Конституції України. Бажаю, щоб це свято об’єднало нас усіх у бажанні забезпечити гідне майбутнє та справжній розквіт нашої держави та рідного міста!

Нехай же Основний закон держави слугує утвердженню непорушного права українського народу жити у вільному, демократичному суспільстві, де найвищою цінністю є людська особистість.

Від усього серця бажаю міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

Нехай ніколи не залишає Вас віра в майбутнє нашої держави, а досвід, творча енергія, сила і розум будуть спрямовані на благо народу та реалізацію основного Закону.

Міцного здоров’я Вам, успіхів, наснаги та  благополуччя!

 

 

З повагою,

 

Міський голова

Тлумацької міської ради ОТГ                                                                     Роман Круховський

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь