A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Участь тлумачан у фестивалі «Яворина-2019»

Дата: 15.07.2019 13:18
Кількість переглядів: 683

12-14 липня в урочищі Розтока поблизу с. Липа Витвицької ОТГ Долинського району відбувся патріотичний фестиваль «Яворина-2019» в якому взяли участь аматори народного мистецтва та професійні виконавці з цілої області. В рамках фестивалю вшанували пам'ять полеглих вояків старшинської школи УПА «Олені», героїв Небесної Сотні, відбулось запалювання повстанської ватри та показ патріотичних фільмів.

 Від Тлумацької міської ОТГ  делегацію представляли міський голова Роман Круховський, перший заступник міського голови Андрій Радовець,  начальник відділу культури та туризму Іванна Ковбас, методист Тлумацького народного дому Лариса Морикін.

Сам фестиваль не обійшовся без участі колективу Тлумацької ОТГ, яким став народний аматорський молодіжний хор «Аксіос» Тлумацького народного дому (кер. Наталія Михайленко). Наш колектив на високому професійному рівні виконав музичні номери, які зворушили до сліз усіх присутніх. У їхньому виконанні та виконанні Олега Присяжнюка і Наталії Михайленко прозвучали пісні «Пливе кача…», «Там біля тополі» та «Чорна вишиванка». Свої музичні вітання для усіх присутніх також подарував дует у складі Тетяни Комановської та Надії Маслій.

 Такі фестивалі ще раз засвідчують про шанування народних традицій, бережуть пам’ять про наших героїв та сприяють налагодженню відносин між громадами області та України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь