A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Засідання робочої групи з Місцевого Економічного Розвитку Тлумацької ОТГ

Дата: 31.07.2019 16:51
Кількість переглядів: 585

Фото без опису

  25 липня 2019 року у Тлумацькій ОТГ відбулося засідання робочої групи з Місцевого Економічного Розвитку Тлумацької ОТГ. Володимир Воробей - експерт з МЕР Програми DOBRE, спільно з Робочою Групою обговорив концепції можливих проектів для реалізації в рамках Програми Dobre.
   В результаті співпраці має бути підготовлений економічний профіль громади та розроблений План місцевого економічного розвитку Тлумацької громади.

   Розробка та майбутня реалізація проектів з Місцевого Економічного Розвитку Тлумацької ОТГ партнера Програма DOBRE стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

   Програма DOBRE USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком?юнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Кіровоградській та Тернопільській. DOBRE провела відбір на конкурентних та прозорих засадах та надаватиме пряму допомогу 75 об’єднаним територіальним громадам в цих областях.

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь