A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Третій етап вимірювання «Індексу спроможності місцевого самоврядування»

Дата: 01.08.2019 10:21
Кількість переглядів: 850

   Наша громада, як і всі інші громади, що співпрацюють з Програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)», бере участь в оцінці індексу спроможності місцевої влади (РМСІ). 31 липня програмний спеціаліст програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» Любомир Кава провів консультації щодо методології вимірювання «Індексу спроможності місцевого самоврядування» (РМСІ) та разом з учасникам робочої групи здійснив чергове замірювання індексу в громаді, яке показало значний ріст в діяльності громади в порівнянні із попереднім заміром, який проводився у 2018 році.

Індекс спроможності місцевого самоврядування оцінює внутрішню систему управління в органах місцевої влади, наявні системи, структури, процеси  та допомагає в визначенні дорожньої карти для розвитку органів місцевого самоврядування, надає систему для вимірювання прогресу та порівняння з іншими громадами та існуючими кращими практиками. Від того, як побудовані внутрішні процедури в управлінні громадою залежить те, як мешканці громади сприймають та оцінюють діяльність місцевої влади та послуги, що вона надає.

   За допомогою індексу, спеціалісти Програми DOBRE разом з представниками місцевої влади,  розробили «дорожню карту» на покращення спроможності Тлумацької об’єднаної громади в 2019 році.

   Вимірювання буде відбуватися щорічно та у майбутньому програма DOBRE  надасть заохочувальні гранти  для тих, хто зміг досягти найбільшого покращення за результатами співпраці з Програмою. Таким чином буде підготовлений механізм, який може оцінювати відносний успіх діяльності серед ОТГ, а також вимірювати зміни чи успіхи в кожній конкретній ОТГ у довгостроковій перспективі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь