A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 07.08.2019 15:14
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

 

Обсяг реалізованої промислової продукції

підприємствами області у січні–червні 2019 року

 

Головне управління статистики інформує. Підприємствами області у січні–червні 2019р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 34,5 млрд.грн (у січні–червні 2018р. – на 34,6 млрд.грн).

У загальному обсязі реалізації продукція підприємств переробної промисловості становила 52,9%, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 36,7%, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 9,7%, водопостачання, каналізації, поводження з відходами – 0,7%.

Майже 42% обсягу продукції переробної промисловості реалізовано підприємствами з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції. Вагомим також був внесок підприємств з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (20,5%), виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (15%), машинобудування (9%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (8,9%).

Частка області у загальнодержавному обсязі реалізованої промислової продукції склала 2,7%, що відповідає 11 місцю серед регіонів України. Питома вага реалізованої промислової продукції підприємств з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції у загальнодержавних обсягах склала 20,7%, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – 6,4%, виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 5,8%, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 5,2%, з добування сирої нафти та природного газу – 4,6%.

В обсязі реалізованої продукції добувної та переробної промисловості за основними промисловими групами 67,7% займали товари проміжного споживання, 15,4% – енергія, 12% – споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 4,9% – інвестиційні товари.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Обсяг реалізованої промислової продукції

підприємствами міст та районів області у січні–червні 2019 року

 

Головне управління статистики інформує. За січень–червень 2019р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 34,5 млрд.грн, що становить 2,7% її загального обсягу по Україні.

Вагомі обсяги промислової продукції реалізовано підприємствами міст Калуша (25,9% загальнообласного обсягу), Бурштина (22,9%) та Івано-Франківська (18,3%), а також Тисменицького (10,5%), Долинського (8%), Рожнятівського (3,9%) та Надвірнянського (3,6%) районів. Частка реалізованої продукції підприємств м.Коломиї склала 1,9%, Рогатинського району – 1,4%, Снятинського – 1,1%, Галицького – 0,6%, м.Болехова – 0,4%, м.Яремче, Богородчанського та Косівського районів – по 0,3%, Городенківського та Калуського районів – по 0,2%, Коломийського та Тлумацького – по 0,1%, Верховинського району – менше 0,1%.

У розрахунку на одну особу населення області промислової продукції реалізовано на 25,1 тис.грн. Вищий, ніж у середньому по області, цей показник у містах Бурштині (511,5 тис.грн), Калуші (134,2 тис.грн), Івано-Франківську (24,4 тис.грн) та Тисменицькому (43,7 тис.грн) і Долинському (39,8 тис.грн) районах.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь