ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує
ОГОЛОШЕННЯ
14 серпня 2019 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області відбудеться навчання для операторів ринку харчових продуктів - господарств з вирощування товарної риби та рибопереробних підприємств області
Запрошені: представники господарств з вирощування товарної риби та рибопереробних підприємств області, спеціалісти управління Державного агентства рибного господарства у Івано-Франківській області.
Основні питання, що будуть розглянуті в рамках заходу:
1. Основні функції Держпродспоживслужби щодо дотримання операторами ринку харчових продуктів чинного законодавства
2. Державний контроль за дотриманням ветеринарного законодавства
3. Епізоотична ситуація в області. Моніторинг захворювання риби
4. Основні хвороби риб, які найчастіше реєструються в області. Вимоги до водойм
5. Правила ветеринарно-санітарної експертизи риби
6. Вимоги до операторів ринку харчових продуктів, їх права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства
7. Особливості впровадження процедур заснованих на принципах НАССР для торгівельних підприємств, закладів ресторанного господарства, агропродовольчих ринків
8. Маркування харчових продуктів. Надання інформації для споживачів щодо харчових продуктів
Місце проведення: м. Івано-Франківськ вул. Берегова, 24, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, зал засідань
Контактний телефон: (0342) 51-13-92 Шевага Лариса Валер’янівна