A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 15.08.2019 09:51
Кількість переглядів: 501

Фото без опису

 

Професіографічна екскурсія, як форма профорієнтаційної роботи дає можливість безробітним безпосередньо ознайомитись із професіями в реальних умовах, отримати інформацію із першоджерел, поспілкуватись із професіоналами.

Так, 14 серпня 2019 року  Тлумацькою районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості було організовано та проведено професіографічну екскурсію для 15 безробітних громадян. Метою проведення даного заходу є ознайомлення і формування у безробітних чіткого уявлення про підприємства району, вакансії, їх застосування для громадян, які звертаються до служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні, історією та специфікою роботи підприємств, умовами праці, оплатою праці та соціальними гарантіями для працюючих. Безробітні мали можливість отримати змістовну і корисну інформацію щодо роботи представників професії перукар та манікюрниця на базі перукарні ”Шарм”. Розпочала Професіографічну екскурсію спеціаліст Тлумацької філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, Мар’яна Олійник, ознайомивши присутніх з метою і темою зустрічі. А потім, представила приватного підприємця Олійник Лесю Миколаївну. Вона розповіла безробітним про особливості професії перукар, перукарське мистецтво, тобто покраску брів, нарощування та коректування нігтів, ламінування волосся, проколювання вух, також  про позитивні та негативні аспекти даної професії.

Безробітні спостерігали за роботою досвідчених майстрів, адже  бути професіоналом своєї справи -  це робота за покликанням   душі,  підтвердженням того є задоволені  клієнти серед населення м.Тлумача та за його межами.

На завершення заходу адміністратор перукарні наголосила на гендерній рівності в українському суспільстві, що в майбутньому буде все більше і більше хлопців - майстрів манікюру та перукарів, бо професіоналізм не залежить від статі. Та затребуваності на ринку праці, саме робітничих професій. Безробітні спостерігали за роботою досвідчених майстрів, адже  бути професіоналом своєї справи -  це робота за покликанням   душі,  підтвердженням того є задоволені  клієнти серед населення м.Тлумача та за його межами.

 

 


Фото без опису

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь