A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Семінар з орієнтації на Службу в Збройних Силах України

Дата: 23.08.2019 13:06
Кількість переглядів: 422

 

   22 серпня  2019 року в приміщенні Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, вкотре відбувся семінар з орієнтації на Службу в Збройних Силах України.

   Відкриваючи семінар, спеціаліст з профорієнтації Мар’яна Олійник  представила  аудиторії  гостей семінару – начальника  відділу захисту інформації Тлумацького РВК- прапорщика Комарець О.П. та молодшого сержантаТлумацького РВК – Огневого С.О., звернула увагу  на особливості працевлаштування молоді  в сучасних ринкових умовах і наголосила  на одній з можливих форм зайнятості - військовій службі за контрактом.

   Начальник відділу захисту інформації Тлумацького РВК- прапорщик Оксана Комарець ознайомила учасників семінару  з нормами  чинного законодавства, що регулюють питання проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України. Довела до учасників семінару вичерпну інформацію щодо відбору громадян на військову службу, умови прийому та проходження громадянами України військової служби, їхніми правами та обов’язками, основними вимогами до кандидата на військову службу за контрактом.

   Молодший сержант Тлумацького РВК – Сергій Огневий ознайомив присутніх з посадами, які потребують укомплектування, про можливість зробити кар’єру, надав інформацію про умови проходження служби за контрактом, про матеріальне та грошове забезпечення, інформував щодо соціального пакету, а саме, якісне безкоштовне медичне обслуговування, безкоштовне харчування, щорічні та додаткові відпустки,  та інші соціальні гарантії встановлені законами.

   Наприкінці семінару безробітні громадяни  поспілкувалися з представниками військового комісаріату й отримали відповіді на запитання, що їх цікавили. Крім цього, вони отримали інформаційні буклети , що містять матеріали, орієнтовані на популяризацію служби в лавах ЗСУ.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь