A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Урочисті заходи до Дня Незалежності України та Дня Тлумацької об’єднаної територіальної громади

Дата: 25.08.2019 09:15
Кількість переглядів: 1143

 

   В суботу, 24 серпня, біля памятника «Борцям за волю України» у м.Тлумач відбулося урочисте віче з нагоди 28-ї річниці Дня Незалежності України. На цей захід, разом з представники влади. духовенства та громадськості, прибуло чимало гостей міста.

 

   З вітальним словом до громадськості звернувся міський голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський, який зазначив, що за минулі роки самостійності Україна пережила багато подій. У складні часи  випробувань, перевірки на твердість духу і єднання, українці згуртувалися, щоб подолати перешкоди і зберегти національну незалежність у своїй державі. Також виступили голова Тлумацької районної ради Василь Двояк, перший заступник голови Тлумацької райдержадміністрації Микола Присяжнюк. Всеукраїнською хвилиною мовчання вшанували пам’ять борців за незалежність України, всіх патріотів, які в різні часи  історії України віддали  своє життя за свободу та незалежність рідної землі та пройшло покладання квітів до пам’ятника «Борцям за волю України», символічних знаків загиблим воїнам АТО і Небесній Сотні.

 

   На спортивному майданчику Тлумацької ЗОШ відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню Державного Прапора України, 28-й річниці Незалежності України та Дню Тлумацької об’єднаної територіальної громади, серед команд молодіжної збірної Тлумача, учасників АТО та групи здоров’я м.Тлумач. У напруженій боротьбі І-ше місце здобула команда «Група здоров’я» м.Тлумач. Команда-переможець нагороджена кубком та медалями Тлумацької міської ОТГ.

 

 

   Опісля, на святковій сцені, біля народного дому, відбувся святковий концерт з нагоди 28-ї річниці незалежності України та Дня Тлумацької міської ОТГ. В святковому концерті брали участь естрадні виконавці і танцювальні колективи з м. Тлумач та населених пунктів Тлумацької ОТГ різної вікової категорії.

 

 

 

   Міський голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський побажав громаді та гостям міста здоров’я, щастя, успіхів у всіх справах та мріях,  удачі на нові звершення в ім’я нашої України та Тлумацької об’єднаної територіальної громади! 

 

   Гостями свята стали заслужена артистка України Ірина Зінковська та  лауреат Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів і фестивалів, артист Олег Чигер. 

 

 

 

   Під час проведення святкових заходів у дворі Тлумацького народного дому для малечі діяли атракціони, на вул. Винниченка встановлені торгові ряди.

 

 

Продовжилося святкове дійство масовими гуляннями.

      Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення святкування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь