A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання XXXIV сесії Тлумацької міської ради об'єднаної територіальної громади

Дата: 04.09.2019 14:33
Кількість переглядів: 617

Фото без опису

 

   Сьогодні, 04 вересня, під головуванням міського голови Романа Круховського, в приміщенні Народного дому відбулось засідання чергової тридцять четвертої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади. В роботі сесії взяв участь перший заступник голови РДА М. Присяжнюк.

    Згідно затвердженого порядку денного розглянуто ряд земельних питань − затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості). затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розгляд заяв громадян щодо вилучення земельних ділянок із користування, погодження передачі у власність земельних ділянок.

 

Фото без опису

 

   Опісля перерви сесія продовжила свою роботу. Заступник начальника відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності (головний бухгалтер) Л. Морикіт проінформувала про затвердження протоколів постійної комісії міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій та про затвердження звіту про виконання міського бюджету за перше півріччя  2019 року.

  Також розглянуті питання про внесення змін до рішення №1128-32/2019 від 26.07.2019 року «Про затвердження переліку проектів що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднанних територіальних громад у 2019 році в Тлумацькій міській об’єднаній територіальній громаді Тлумацького району Івано-Франківської області». про організоване  завершення 2018- 2019 навчального року та хід підготовки до нового 2019 - 2020 навчального року  в закладах освіти Тлумацької  об’єднаної територіальної громади, про роботу закладів культури Тлумацької ОТГ в осінньо-зимовий період, про затвердження «Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Тлумацькій міській раді ОТГ та її виконавчих органах», про внесення доповнень до рішення міської ради від 20.01.2017р. № 58-2/2017 «Про затвердження Положення  про постійні Комісії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади».

Фото без опису

   Депутатами розглянуто та поіменно проголосовано вищезазначені питання з яких прийняті відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь