Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька ОТГ на Фестивалі Громад

Дата: 09.09.2019 11:37
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

 

  У неділю, 08 вересня, у селі Старі Богородчани (Старобогородчанська ОТГ) пройшов Фестиваль об’єднаних територіальних громад, в якому взяло участь 10 громад з Івано-Франківської області.Фестиваль відбувся за підтримки програми DOBRE та з метою об’єднати громади, які беруть активну участь у Програмі DOBRE, для поширення кращих практик розвитку ОТГ, культурного обміну та налагодження співпраці.

Фото без опису

   Тлумацьку громаду представила делегація на чолі з міським головою Романом Круховським та у складі першого заступника міського голови Андрія Радовця, заступника міського голови Ігоря Мандара, керуючого справами виконавчого комітету Ігоря Одуда, начальника відділу економічного розвитку Василя Гузія, членів молодіжної ради та працівники культури Тлумацької ОТГ.

   У рамках фестивалю міський голова Роман Круховський та заступник голови молодіжної ради Руслана Ковбас представили презентацію про  досягнення в Тлумацькій ОТГ після об’єднання, про результати співпраці із Програмою DOBRE, про культурні та економічні надбання ОТГ.

   Під час фестивалю на алеї громад народним аматорським фольклорним колективом «Калинонька» клубу с. Прибилів (кер. Г. Солодовчук) було представлено Тлумацьку ОТГ з презентацією культурних надбань громади, інформаційно-рекламної продукції та автентичних покутянських страв.

 

Фото без опису

  

   На концертно-розважальній частині Фестивалю Тлумацьку ОТГ представили кращі молоді виконавці нашої громади – Мар’яна Юзвак, Андрій Михайлюк та Галина Водославська.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь