A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 10.09.2019 08:30
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

 

Рогатинщина:  в районі накладено карантинний режим щодо західного  кукурудзяного жука

та скасовано щодо бактеріального в’янення кукурудзи

 

   При здійсненні фітосанітарного моніторингу сільськогосподарських угідь з метою встановлення фітосанітарного стану у вересні 2019 року державними фітосанітарними інспекторами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, виявлено обмежено поширеного в Україні карантинного шкідника -  західного кукурудзяного жука (Diabrotica virgifera virgifera) на території Рогатинського району в с.Явче ТОВ «Захід-Агро МХП»  на площі 50,6 га, що підтверджено результатами досліджень ДУ «Івано-Франківська обласна фітосанітарна лабораторія».

   Відповідно до статей 33, 34 Закону України «Про карантин рослин» на даній території господарства на площі 50,6 га запроваджено карантинний режим, згідно розпорядження Рогатинської райдержадміністрації № 162 від 05.09.2019 року. Визначено заходи з локалізації та ліквідації вогнищ західного кукурудзяного жука на території господарства на 2019-2023 роки.

   Крім того, розпорядженням Рогатинської районної державної адміністрації від 05.09.2019 р. № 163 (на підставі подання державного фітосанітарного інспектора та висновків фітосанітарної експертизи ДУ «Івано-Франківська обласна фітосанітарна лабораторія), керуючись ст. 33, 34 Закону України «Про карантин рослин», скасовано карантинний режим щодо бактеріального в’янення кукурудзи (Erwinia stewartii (Smith) Dye.,) на загальній площі  723,93 га в Рогатинському районі (в господарствах ТзОВ АФ «Світанок» на даний час ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» на площі 674,77 га, ТзОВ «Пуків-Агро» на даний час ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» на площі 38,86 га, ТОВ «Захід Агро МХП» на площі 10,3 га.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь