A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Літературна зустріч бібліотекарів Тлумаччини із Володимиром Шовкошитним та Марією Ткачівською

Дата: 25.09.2019 13:36
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

 

   

   24 вересня на Тлумаччині відбулась літературна зустріч бібліотекарів із українським поетом, письменником, доктором філософії, професором кафедри політології  Міжнародної  Кадрової  Академії, автором понад 20 книг прози і поезії, наукових статей і публіцистики, сценаріїв художньо-публіцистичних фільмів, лауреатом всеукраїнських та Міжнародних премії, директором видавництва «Український пріоритет» Володимиром Шовкошитним. Неординарний, мудрий професор із власними поглядами на світ і буття, презентував, як власні доробки, так і новинки авторів видавництва «Український пріоритет», а також книги кандидата педагогічних наук, доцента, професора кафедри української літератури ДВНЗ національного університету ім. В. Стефаника» Ольги Слоньовської.  Спілкування з паном Володимиром додало присутнім багатолітературної інформації таморе позитивних емоцій.

   Володимир Шовкошитний представив на зустрічі талановиту українську письменницю і поетесу, викладача та науковця, завідувача кафедри іноземних мов і перекладу Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника  Марію Романівну Ткачівську, яка познайомила присутніх із своєю книгою «Я і мій Дон Жуан».

   Красива, мудра,чудова письменниця зуміла заінтригувати присутніх короткими, але цікавими епізодами із своїх книг, викликавши неабиякий інтерес до  її  творчості.                                      

   Письменник-краєзнавець  Прикарпаття Михайло Буджак висловив митцям свої щирі побажання натхнення  у написанні багатьох нових творів, зворушливих та цікавих історій, вдячних слухачів та користувачів.

   Директор Публічної бібліотеки Мар’яна Пісак подякувала поважним гостям і наголосила, що такі зустрічі є справді цікавими і корисно-повчальними, як для бібліотекарів, так і для всіх поціновувачів української книги, а також  висловила  сподівання,  ще не раз привітати їх у нашому місті.                                                                    

   Тлумацька бібліотека отримала в подарунок декілька книг, а всі бажаючі мали можливість придбати  книги авторів видавництва «Український пріоритет», отримати автографи з найкращими побажаннями.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь