A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбувся навчальний семінар інформаційно-комунікаційної діяльності органів місцевого самоврядування

Дата: 27.09.2019 09:42
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

 

   26 вересня в місті Івано-Франківську відбувся навчальний семінар на тему «Інформаційно-комунікаційна діяльність органів місцевого самоврядування» організований Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України в рамках проєкту «ПРОМІС» спільно з регіональним представником Уповноваженого ВРУ з прав людини. У семінарі взяв участь керуючий справами (секретар) виконкому Тлумацької міської ОТГ Ігор Одуд, працівники міських рад та рад об’єднаних територіальних громад, які відповідають за інформаційну діяльність,  доступ до публічної інформації у відповідних радах.

   Людмила Непийвода, регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини поінформувала присутніх про забезпечення конституційного права громадян на інформацію та вимоги законодавства України щодо доступу до публічної інформації.

  Андрій Деркач, регіональний консультант з юридичних питань Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України розповів про завдання інформаційної відкритості органів місцевого самоврядування, вимоги Законів України «Про доступ до публічної інформації» та «Про інформацію», загальні положення та структуру офіційного веб-сайту ОМС, співпрацю між ОМС та Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України щодо наповнення веб-сайтів ОМС та інформаційного сайту громад Прикарпаття.

  На завершення семінару присутні окреслили проблеми в роботі з відкритими даними в ОТГ та необхідні напрямки підтримки в цьому напрямку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь