A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 02.10.2019 11:02
Кількість переглядів: 438

 

Про проведення конкурсу визначення виконавця послуг  

з вивезення твердих побутових відходів

 

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади, 78000, Івано–Франківська область, м. Тлумач, вулиця Макуха,2.

 

2. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення виконавчого комітету Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади «Про проведення конкурсу  з визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів 27 вересня  2019 року №101.

 

3. Предмет конкурсу:

Перелік послуг: послуги із збирання та вивезення твердих побутових відходів з території  населених пунктів Тлумацької об’єднаної територіальної громади.

Місце надання послуг: населені пунктиТлумацькоїоб’єднаної територіальної громади.

Строк надання послуг: згідно умов договору.

 

4.Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

    4.1. Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.

   4.2. Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення твердих побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території населених пунктів Тлумацького ОТГ.

   4.3. Наявність або можливість забезпечення матеріально-технічної бази, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення ТПВ, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів.

   4.4. Вартість послуги з вивезення ТПВ.

   4.5. Досвід роботи на території України з надання послуги з вивезення твердих побутових відходів .

   4.6. Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості достатній для надання послуги з збирання та вивезення ТПВ відповідно до вимог нормативних документів.

   4.7. Проект або затверджена інвестиційна програма (програма капітальних витрат) розвитку підприємства із термінами виконання, яка повинна включати заходи, а саме:впровадження роздільного збирання ТПВ, а також інформацію про кількість відходів, залучених ним до повторного використання; кількість відходів, які використовуються як вторинна сировина; кількість відходів, які відправляються на захоронення; організація роздільного збору відходів;придбання кузовів-контейнерів та спецмашин для збирання та вивезення великогабаритних відходів;придбання малотоннажних сміттєвозів для збирання та вивезення ТПВ на тих територіях населених пунктів, де обмежена можливість проїзду сміттєвоза, його маневрування;впровадження комп’ютерної  системи диспетчеризації із застосуванням GPS–навігації;вивезення великогабаритних та інших відходів, пропозиція щодо організації вивезення побутових відходів на території приватної забудови.

Проект або затверджена інвестиційна програма засвідчується Учасником.

4.8. Відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України.

4.9. Наявність договорів з суб’єктами поводження з ТПВ (полігон, сміттєспалювальній завод, сміттєпереробні підприємства, тощо), що мають ліцензію з захоронення побутових відходів, щодо прийняття від виконавця побутових відходів в об’ємах що утворюються у населених пунктів Тлумацької ОТГ.

 

5. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів :Послуги з вивезення ТПВ повинні надаватись по всій території Тлумацької міської ОТГ в межах якої розташовано 12 населених пунктів: одне міське поселення та 11 сільських поселень: місто Тлумач, с. Бортники, с. Братишів (згідно з адміністративно-територіальним устроєм до старостинського округу входить с. Загір’я), с.Вікняни, с. Гринівці, с. Колінці, с. Королівка, с. Надорожна, с. Остриня, с. Прибилів, с. Пужники, с. Тарасівка. В ОТГ проживає понад 18 тис. мешканців. Майже порівну населення розподілено по міських та сільських поселеннях.Протяжність доріг з капітальним  покриттям 35,5 км, з полегшеним покриттям 156,0  км.

Найближчий полігон із захоронення відходів знаходиться поблизу м. Тлумач урочище  «Гіракова яма» на відстані 13,5 км  від найвіддаленішого населеного пункту громади.

 

6. Отримання конкурсної документації:

Місце: 78000, Івано–Франківська область, м. Тлумач, вулиця Макуха, 2.

Спосіб: Особисто або поштою.

 

7. Умови подання конкурсних пропозицій:

Місце: 78000, Івано–Франківська область, м. Тлумач, вулиця Макуха, 2.

Спосіб: Особисто або поштою

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 09 год. 00 хв. 04.11.2019 року.

 

8. Проведення конкурсу:

Розкриття конвертів з конкурсними  пропозиціями буде здійснено о 09.00 год. 5.11.2019 року за місцезнаходженням організатора конкурсу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь