A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відлітають роки журавлями

Дата: 02.10.2019 11:53
Кількість переглядів: 1004

 

   1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які вони пронесли через все своє життя.

   З нагоди цього свята Тлумацька міська рада ОТГ спільно з Центром надання соціальних послуг та відділом культури провели масовий захід «Відлітають роки журавлями», на який були запрошені люди поважного віку.

   Голова Тлумацької ОТГ Круховський Роман Петрович вітаючи запрошених сказав:

«У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей– це приклад для наслідування сучасній молоді. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє». До привітального слова долучились директор центру надання соціальних послуг Тлумацької міської ради ОТГ Біліщак Олександра Ярославівна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тлумацької міської ради ОТГ Мандар Ігор Богданович та інші.

   Під час заходу присутніх пригощали канапками та солодощами. а працівники будинку культури представили прекрасний концерт у якому лунали ліричні вірші, сердечні слова чергувалися з музичними номерами та теплими привітаннями на адресу людей похилого віку.

   Ми повинні пам'ятати лиш одне, що добро і милосердя цілий світ спасе.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь