Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Знай наших!

Дата: 07.10.2019 08:23
Кількість переглядів: 424

Фото без опису

 

   У звітному турі, 5та 6 жовтня, на домашню арену СК «Прибилів» у Тлумачі завітали досить солідні суперники – львівська «Булава» і тернопільський «ДСО-ТНЕУ». Здавалося, в обох матчах господарям доведеться непереливки, оскільки львів’яни вже добряче понюхали пороху змагань у «вишці», а в складі тернополян є кілька майстрів з досвідом виступів у Суперлізі. Проте недарма після здобуття чемпіонського титулу у турнірі першої ліги наставник СК «Прибилів» Костянтин Лисейко наголошував, що в разі належної підтримки команди та точеного її підсилення вона швидко може стати міцним горішком у більш сильнішому дивізіоні. І тепер він зі своїми підопічними довів, що це й справді так…

   «ДСО-ТНЕУ» на чолі з Богданом Мазенком та Ярославом Савківом спочатку дещо переважав тлумачан за рахунок ліпшої виконавської майстерності окремих гравців. Однак надалі господарі майданчику самовідданими колективними зусиллями змусили опонентів частенько помилятися, завдяки чому й здобували дорогоцінні очки. І буквально на характері зломили впертий опір тернополян у четвертій партії – 29:27, і 3:1 – загалом.

   Схожий сценарій вийшов і в протистоянні СК «Прибилів» - «Булава». Там також у ключові моменти підопічні Костянтина Лисейка відіграли розважливіше, що й забезпечило їм остаточний успіх – 3:0. 

   Окремої уваги також заслуговують події у Вінниці, де ВСК «МХП-Вінниця» зустрівся з принциповими суперниками – ВК «Політехнік-Одеса» та «ШВСМ-СумДУ». Обидва матчі видалися напрочуд цікавими, хоча в обох випадках успіх був на боці підопічних Олександра Фролова, відповідно – 3:1 та 3:0.

   Таким чином, після стартового туру, взявши максимум очок, у лідери вийшли якраз СК «Прибилів» та ВСК «МХП-Вінниця». Але це лише початок. Як розвиватимуться у чемпіонаті подальші події – питання риторичне…

   Детальніше про результати стартового туру у чоловічій вищій лізі можна дізнатися за наступним посиланням…

http://uvf-web.dataproject.com/CompetitionMatches.aspx?ID=16&PID=29

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь