A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Професійна орієнтація – це перший крок до майбутньої роботи

Дата: 10.10.2019 14:30
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

 

   Так, 9 жовтня     2019   року,  фахівець  з профорієнтації  Тлумацької   районної   філії  Івано-Франківського  обласного  центру зайнятості Мар’яна Олійник  провела   профорієнтаційні  заходи  для 31-го учня 9-х класів Тлумацької гімназії. Зокрема: Профорієнтаційний (урок) семінар для учнівської молоді, інтерактивний захід для молоді Брейн-ринг на тему “У світі професій”.

   В  ході  уроку  учні   ознайомилися  з  професіями,  актуальними  на ринку  праці  району,   послугами,  що надаються  центром  зайнятості, основною   формулою   вибору  професії  «Хочу. Можу. Треба»,  класифікували  професії   за  приналежністю  до  однієї  з  п’яти  груп,  розбирали  ситуації,   що стосуються професійного вибору.   На завершення уроку  М. Олійник  ознайомила учнів з платформою для онлайн профорієнтаційного тестування «Моя  професія: консультаційна мережа» для визначення професійних інтересів, здібностей та психологічних схильностей, а також рекомендувала  отримати індивідуальні консультації фахівців  служби  зайнятості, записавшись на  прийом через сервіс “Електронна черга” .          

    Після уроку  для старшокласників проведено Брейн-ринг на тему “У світі професій”. Даний захід проводився з метою формулювання у школярів реального погляду на вибір професії з урахуванням власних бажань та можливостей, підвищення інтересу до актуальних, сучасних професій, формування позитивного ставлення до них молоді. Під час гри команди проявили себе на досить високому рівні, вона обєднала всіх присутніх, розвивала їхні вміння. Всі учасники заходу – дали високу оцінку ефективності проведення  Брейн-рингу. Учні не лише отримали величезну кількість емоцій, а й в цікавій формі продемонстрували свої знання професій!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь