A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПЛАНУ УДОСКОНАЛЕННЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ ПОВОДЖЕННЯ З ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ ТЛУМАЦЬКОЇ ОТГ ТА ПРОГРАМИ МІСЦЕВОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ТЛУМАЦЬКОЇ ОТГ

Дата: 11.10.2019 10:39
Кількість переглядів: 645

Фото без опису

 

   10 жовтня 2018 року в приміщені музичної школи Тлумацької ОТГ відбулося обговорення проекту «План удосконалення надання послуги поводження з твердими побутовими відходами Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади». Проект Плану розроблений за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку в межах проектної діяльності програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

 

Фото без опису

 

   Головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Тлумацької ОТГ Марта Срібна представила учасникам обговорення проект «План удосконалення надання послуги поводження з твердими побутовими відходами в Тлумацькій ОТГ» та ознайомила присутніх з його основними положеннями. В ході обговорення були отримані відповіли на запитання, які цікавили членів робочої групи з покращення послуги та учасників обговорення. Проект Плану спрямований на створення ефективної системи управління твердими побутовими відходами шляхом їх скорочення і переробки, захисту навколишнього середовища, досягнення фінансової стабільності надання послуги та активне залучення громадськості.

   Присутні підтримали проект голосуванням. Після цього його буде винесено на голосування на чергову 35 сесії міської ради.

 

Фото без опису

   Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства Юрій Серемчук представив Програму «Місцевого економічного розвитку Тлумацької об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області та План дій з її впровадження». Програма місцевого економічного розвитку Тлумацької об’єднаної територіальної громади та План дій з її впровадження (далі – Програма) також розроблена в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

   Над підготовкою Програми працювали члени Робочої групи з місцевого економічного розвитку, яка створена у громаді, і до складу якої увійшли представники різних цільових груп. Робоча група працювала у тісній співпраці із зовнішнім незалежним експертом.

   Результатом спільної роботи громади і експерта також є підготовлений Економічний профіль громади. Економічний профіль громади містить зведену інформацію про ресурси громади: місцеве економічне середовище; населення; трудові ресурси; ринки; економічну базу; інфраструктуру; комунікації та комунальні послуги; навколишнє середовище; життя в громаді; професійні послуги; соціальний капітал; місцеве самоврядування; податки; громадські організації; природні ресурси, а також інформацію про стратегію розвитку ОТГ, SWOT аналіз громади.

   Програма МЕР повністю відповідає Стратегії розвитку громади і розроблена на її виконання в частині розвитку місцевої економіки. За потреби можна вносити зміни у Програму, але ці зміни обов’язково мають відповідати Стратегії розвитку громади.

   Присутні підтримали Програму голосуванням. Після цього її буде винесено на голосування на наступну сесію міської ради.

   За підтримки програми «(DOBRE)» при реалізації даних двох інструментів в громаді будуть реалізовані ряд проектів, які спрямовані на покращення благоустрою громади та розвитку місцевого економічного середовища.

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь