A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Візит до Тлумацького відділення поліції

Дата: 23.10.2019 11:25
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

 

   22 жовтня 2019 року фахівець з профорієнтації Тлумацької районної філії центру зайнятості Мар’яна Олійник провела професіографічну екскурсію для учнів 9 класу Гринівецької загальноосвітньої школи 1-2 ступенів до Тлумацького відділення поліції, де школярі мали можливість ознайомитися з професією поліцейський.

   Розпочала професіографічну екскурсію спеціаліст  М. Олійник ознайомивши учнів з метою і темою зустрічі. Старший інспектор ювенальної превенції Тлумацького відділення поліції Вікторія Баранюк розпочала спілкування з невеличкої екскурсії, учні побували у залі засідань відділу поліції, в черговій частині. Під час екскурсії школярі ознайомилися з організацією роботи поліції зсередини, побачили як працюють поліцейські. Захід продовжився в актовому залі. Працівник поліції  ознайомила учнів з роботою та обов’язками поліцейських. Розповіла про можливості навчання, повне забезпечення студентів, а саме гуртожиток, форма, харчування за державний рахунок. А найголовніше – це працевлаштування. Всі працівники після навчання забезпечуються робочими місцями. Більш предметніше розповіла про можливості працевлаштування в ряди Національної поліції, про вимоги до професії, особливості та характер служби,перспективи кар’єрного зростання та соціальне забезпечення, умови праці на різних посадах.

   Наприкінці зустрічі присутні школярі отримали вичерпні та повні відповіді на всі питання, що цікавили. Та в свою чергу подякували організаторам заходу за проведену екскурсію та можливість побачити частинку реального життя поліцейських.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь