A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 28.10.2019 16:48
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

 

Виробництво будівельної продукції підприємствами

міст і районів Івано-Франківської області у січні–вересні 2019 року

 

 У січні–вересні 2019р. обсяг виробленої будівельної продукції підприємствами області склав 2090,1 млн.грн. Індекс будівельної продукції порівняно з січнем–вереснем 2018р. становив 94,4%.

Значні обсяги будівництва забезпечили підприємства обласного центру 68,7% загальнообласного обсягу. Cеред районів та міст обласного значення найбільшою є питома вага Косівського району (5,5%), міста Калуша (4,6%), Калуського (4%), Тисменицького (2,9%), Долинського (2,7%) та Рожнятівського (2,4%) районів.

У порівнянні з січнем–вереснем 2018р. зростання обсягів виробленої будівельної продукції досягнуто підприємствами Долинського (у 2,8 раза),  Тисменицького (у 2,4 раза), Богородчанського (у 2,3 раза), Рожнятівського (у 2,1 раза), Снятинського  (у 1,7 раза), Косівського (на 25,8%) районів та міст    Коломиї (на 38,9%) і  Калуша (на 12,8%). Водночас, скорочення обсягів будівництва відбулось у містах Бурштині (у 2,7 раза),  Болехові  (на 25%), Івано-Франківську (на 14%) та Надвірнянському (у 2,1 раза), Верховинському (на 34,5%), Тлумацькому (на 31,5%),  Галицькому (на 29,7%), Коломийському (на 22,2%), Рогатинському (на 4,5%) і Калуському (на 4,4%)  районах.     

Частка робіт з нового будівництва, реконструкції та технічного переоснащення переважала в обсягах будівельної продукції, що вироблена  будівельниками  Галицького (44,9%), Богородчанського (56,8%),  Косівського (67,9%), Тлумацького (75,3%), Коломийського (86,4%), Снятинського (89,3%), Рожнятівського (90,9%), Калуського (91,6%) районів, міст Коломиї (42,9%), Івано-Франківська (85,5%) та Болехова (90,5%); з капітального ремонту – міста Калуша (39,9%), Тисменицького (55,5%), Долинського (72,7%), Верховинського (79,6%) і Надвірнянського (93,9%) районів; з поточного ремонту – міста Бурштина (47,9%) і  Рогатинського (52,5%)  району.  

 

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-13; e-mail:

ifgus@ifstat.gov.ua      

Більше інформаціїі: www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-BUD.htm

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області  ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про промислове виробництво в м.Івано-Франківську  у січні–вересні 2019 року

 У січні–вересні 2019р. порівняно з аналогічним періодом попереднього року підприємствами добувної промисловості та розроблення кар'єрів зменшено видобуток гальки та гравію, кремнію на 21,4%.

У переробній промисловості на підприємствах з виробництва харчових продуктів та напоїв зріс випуск олій рослинних, сиру свіжого неферментованого, молока та вершків незгущених, виробів здобних (на 0,7–22,5%). Разом з цим зменшено випуск хліба та виробів хлібобулочних, тортів, пива солодового (на 4,2–4,9%), масла вершкового, сиру плавленого, молока і вершків коагульованих, йогурту, кефіру, сметани, виробів кондитерських, соусів, продуктів молоковмісних (на 14,4–28,2%), пряників та виробів подібних, карамелі, тофі (ірису) та солодощів аналогічних, продуктів яєчних (у 1,5–4,3 раза).

Підприємствами текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів у січні–вересні 2019р. збільшено випуск жакетів та блейзерів, жіночих та дівчачих, піджаків та блейзерів, брюк, бріджів, предметів одягу інших, чоловічих та хлопчачих (у 2,1–3,3 раза), костюмів, комплектів, піджаків, жіночих та дівчачих, футболок, майок й подібних виробів, одягу і аксесуарів до одягу для немовлят (на 1,8–21,6%). Водночас зменшено виробництво пальт, півпальт, плащів, накидок, комплектів і костюмів, чоловічих та хлопчачих, пальт та плащів, суконь трикотажних, светрів, пуловерів, кофт, жилетів та кардиганів, жіночих та дівчачих (на 8,4% –у 2,2 раза).

У виготовленні виробів з деревини, паперу, поліграфічній діяльності спостерігалося збільшення виробництва дверей та їх коробок та порогів, з деревини, проспектів, плакатів та іншої рекламної продукції, віддрукованої, конвертів з паперу чи картону, журналів реєстраційних (на 10% – у 2,3 раза). Випуск деревини (крім хвойних чи тропічних порід), виробів столярних та конструкцій будівельних, з деревини, гранул та брикетів з пресованої або агломерованої деревини, шпону, листів для фанери клеєної зменшено на 5,6–26,4%.

У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції зріс випуск речовин поверхнево-активних органічних та засобів для миття шкіри, які містять або не містять мило, на 36,4%, засобів мийних та для чищення, які містять або не містять мило, – на 17,9% при зменшенні виробництва шампунів на 18,4%.

На підприємствах з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції збільшено виробництво посуду столового і кухонного, з пластмас, мішків та пакетів з полімерів етилену, елементів конструкцій збірних для будівництва на 29,2% – у 2 рази. Разом з цим зменшено випуск виробів для транспортування чи пакування продукції, виробів домашнього вжитку, розчинів бетонних, плиток, плит, черепиці на 12,8–25%, блоків та цегли з цементу, бетону або каменю штучного для будівництва – у 2,6 раза.

У металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів збільшено випуск форм для лиття гуми або пластмас, цистерн, бочок, барабанів, каністр з металів чорних, тканин, ґрат, сіток й огорож, незварних (на 35,7% – у 2,5 раза), листів профільованих зі сталі нелегованої, виробів кованих або штампованих, з металів чорних, арматури кріплень, фурнітури для будівель з металів недорогоцінних (на 11,1–24%). При цьому зменшено випуск конструкцій збірних будівельних з чавуну чи сталі, блоків дверних і віконних з алюмінію, арматури кріплень, фурнітури для меблів з металів недорогоцінних, котлів центрального опалення (у 1,5–2,5 раза).

Серед продукції машинобудування зросло виробництво манометрів, датчиків, електронних (у 4,4 раза), апаратури високовольтної, станцій базових, фільтрів всмоктувальних повітряних для двигунів внутрішнього згоряння (на 21,8% – у 3,5 раза). Водночас зменшено випуск газомірів, машин пральних, верстатів для оброблення деревини, інструментів для автоматичного регулювання і керування, комплектів ізольованих проводів для свічок запалювання для двигунів, клапанів запобіжних або випускних (на 3,3–36%).

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про промислове виробництво

в Івано-Франківській області у січнівересні 2019 року

 

   У січнівересні 2019р. індекс промислової продукції в області склав 95,8% (в Україні – 100%).

На підприємствах добувної промисловості та розроблення кар’єрів порівняно із січнем–вереснем 2018р. індекс промислової продукції становив 102,2%, переробної – 93,4%, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 92,3%.

Збільшення випуску продукції проти січня–вересня 2018р. одержано у виробництві напоїв на 7,8%, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 4,5%, у добуванні сирої нафти та природного газу – на 2,6%, виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 1,7%. Разом з тим спостерігалося зменшення випуску продукції у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 30,5%), виробництві харчових продуктів (на 18%), у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 16,1%), виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності (на 16%), виробництві, передачі та розподіленні електроенергії (на 7,3%), виробництві гумових і пластмасових виробів (на 5,6%), машинобудуванні (на 0,4%).

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь