A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулась професіографічна екскурсія в Державнепідприємство ”Івано-Франківський лісовий селекційно-насінєвий центр”

Дата: 25.10.2019 13:27
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

 

   Професіографічна екскурсія, як форма профорієнтаційної роботи дає можливість безробітним безпосередньо ознайомитись із професіями в реальних умовах, отримати інформацію із першоджерел, поспілкуватись із професіоналами.

  Так, 24 жовтня  2019 року фахівець  з профорієнтації  Тлумацької   районної   філії  Івано-Франківського  обласного  центру зайнятості   Мар’яна Олійник  провела Професіографічну екскурсію для безробітних осіб в Державнепідприємство ”Івано-Франківський лісовий селекційно-насінєвий центр”,  що в  селі Остриня Тлумацького району. Дане підприємство з року в рік вирощує посадковий матеріал для заліснення лісових площ, а також посадковий  матеріал для озеленення приватних будинків, установ та організацій.

   Метою проведення заходу є ознайомлення і формування у безробітних чіткого уявлення про підприємство, вакансії, їх застосування для громадян, які звертаються до служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні.

  Розпочала Професіографічну екскурсію Мар’яна Олійник, ознайомивши присутніх з метою і темою зустрічі. А потім, представила старшого  майстра селекційно-насінєвого центру -Зоряну Івасюту, яка розповіла коротку історію та специфіку роботи підприємства, про основні структурні підрозділи, вимоги до професій таумови праці, оплату праці, режим праці працівників у  лісовому селекційно-насінєвому центрі, соціальні гарантії для працюючих . Безробітні побували в розсадниках , спостерігали за роботою фахівців та  отримали змістовну і корисну інформацію про важливість робітничих професій  даного підприємства,а саме: агронома,флориста,спеціаліста ландшафтного дизайну, озеленювача. Завершився захід заключним словом спеціаліста районної філії, підведенням підсумків,узагальнення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь