A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У Тлумацькій громаді розпочато комунікаційну роботу по поводженню з ТПВ

Дата: 01.11.2019 13:41
Кількість переглядів: 934

 

   Робоча група з Плану удосконалення послуги поводження з ТПВ продовжує активно працювати. 31 жовтня в приміщені Тлумацької міської ради, відбулася зустріч членів робочої групи із консультантом Програми DOBRE Сергієм Аверковим та спеціалістом з послуг місцевого самоврядування Програми DOBRE Олександром Муратовим які працюють із комунікаційною складовою послуги.

   Робоча зустріч відбулась у рамках реалізації проекту «Децентралізація приносить кращі результати і ефективність» («DOBRE»). Було обговорено поточну ситуацію з ТПВ у Тлумацькій ОТГ та визначено основні проблеми впровадження послуги. Обговорено основні положення розробки та впровадження комунікаційного плану поводження з відходами в Тлумацькій ОТГ, також визначились із основними напрямками на які і буде спрямований комунікаційний план, а це: правильне сортування сміття та користь від сортування сміття, діяльність влади та КП у сфері поводження із ТПВ, насмідки від спалювання органічних відходів та ТПВ, розмір тарифів на вивезення та утилізацію ТПВ, необхідність заключення договорів на вивіз та захоронення ТПВ, тощо.

   Від комунікації із громадою залежить результативність послуги поводження з ТПВ.

 

   Саме над цим і працюватиме комунікаційна складова напряму. Важливий акцент Програма DOBRE ставить на освіту. Тож планується плідна робота із вчителями на цю тему.

   Нагадаємо, у нашій громаді вдосконалюватиметься напрям поводження з твердими побутовими відходами, який визначено пріоритетним на громадських слуханнях проведених в усіх населених пунктах громади. Наразі розроблено і затверджено на сесії міської ради План удосконалення послуги поводження з ТПВ в Тлумацькій ОТГ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь