A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ДНЗ «Сонечко» - 50 років!

Дата: 13.11.2019 16:46
Кількість переглядів: 793

 

  Радісну подію відзначив  дня­ми Тлумацький  дошкільний навча­льний заклад «Сонечко» . Рів­но 50 років тому, у далекому1969 році, ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудо­ва­ного дитсадка, а оче­нята почали звикати до диво­виж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники уже приводять своїх онуків.

   Сам же дитсадок  зараз налічує 10 груп,  у яких виховується 300 дошкільнят, розквітнув до невпізнання і тепер радує діток  та їх батьків сучас­ними, затишними і теплими кімна­тами, зручними меблями, казко­вими майданчиками, розмаїттям ігра­шок та пізнавальних ігор. 

Утім, найбільшою гордістю за­кладу є його працівники: завідувач, ви­хователі, помічники вихователів, музичні керівники, ме­дичні працівники, кухарі, технічний персонал, тобто всі ті, хто постійно із любов’ю дбає про комфорт маленьких вихован­ців і їхній повноцінний  розвиток. Вони своєю тур­ботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного,  цієї любові

вистачає їм на кожну дитину.

 

 

 

 

    Ювілей дитячого садка - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри. Саме з таким настроєм і зустрічав наш дитячий сад свій ювілей і приймав привітання від гостей. 8 листопада 2019 року  у просторій музичній залі садочка відбулось святкування 50-річчя ДНЗ «Сонечко». На цьому святі було по родинному затиш­но, цікаво, радісно, просто казково.  Свій ювілей працівники та вихованці ДНЗ «Сонечко» святкували у тісному колі друзів. Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, випускники й вихованці садочка, батьківський колектив. Серед почесних гостей, які постійно допомагають закладу, йдуть на співпрацю, відгукуються на будь які питання та розуміють проблеми дошкілля - голова  Тлумацької міської  об’єднаної територіальної громади – Круховський Р.П., начальник відділу освіти Тлумацької ОТГ – Мандар Н.В., голова Тлумацької районної організації профспілки працівників освіти та науки – Смижук О.В.

   На День народження прийнято ходити з подарунками, цю традицію підтримали усі запрошені. З нагоди відзначення 50-річчя, голова  Тлумацької міської  об’єднаної територіальної громади  Круховський Р.П. подарував вихованцям два комплекти меблів для ігрових кімнат.  Роман Петрович привітав усіх працівників садочка, діток та їхніх батьків зі святом, побажав усім здоров’я, невичерпної наснаги та енергії, благополуччя, миру й злагоди.

 

 

 

 

   Зі словами привітання виступили  начальник відділу освіти Тлумацької ОТГ  Мандар Н.В. та голова Тлумацької районної організації профспілки працівників освіти та науки  Смижук О.В., які подарували інвентар для спортивної  зали. За сумлінну багаторічну працю працівники закладу отримали подяки та грошові винагороди.

 

 

 

 

   Від батьків заклад отримав у подарунок плазмовий телевізор.

 

 

 

 

   Даруючи дитсадку-імениннику подарун­ки, гості зичили  достатку, про­цвітання, довголіття, пра­ців­ни­кам – задоволення від улюб­леної роботи, а маленьким вихо­ванцям – рости здоровими, ро­зум­ними і не забувати дороги до світлого дому їхнього дитин­ства. Слова для привітань було надано всім запрошеним гостям.

   Для присутніх і гостей була представлена  концертна програма - справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера.

  

 

 

 

   На святі приємно було бачити усміхнені та щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям і батькам звучали впродовж  всього свята!

   Під час святкування гості мали змогу передивитись інтерактивну мультимедійну презентацію , яку створили з нагоди святкування 50-річного ювілею. Всі присутні з цікавістю та з хвилюванням спостерігали як за час існування  змінювався рідний садочок, на світлинах знаходили знайомі обличчя нинішнього колективу та тих людей, які вже не працюють в закладі.

 

 

 

 

   З особливою повагою ведучі згадували про тих людей, які пішли на заслужений відпочинок. Всі були раді зустріти в ошатній залі ветеранів дошкільної освіти, які пропрацювали в цьому дитячому саду не один рік, почути від них приємні слова і привітання. Скільки малюків пройшли через їх руки, скільки віддали вони тепла і ласки кожній дитині!

 

 

 

 

   На завершення свята завідувач дитячого садка – Рекрутяк Леся Михайлівна  виступила із словами подяки до колективу, діток, батьківського комітету та всіх гостей, які були на святі, та вручила подяки за активну позицію у створенні і забезпеченні належних умов для успішного функціонування дошкільного навчального закладу. А закінчилось свято, як і годиться, куштуванням смачного святкового торта.

 

 

     Уже 50 років, день у день, в ДНЗ  «Сонечко» працюють по-справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства. Тож нехай дитячий садок переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів і вихованців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь