A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 14.11.2019 11:33
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

 

Шановні жителі Івано-Франківської області!

 

   Органи державної статистики України на постійній основі проводять вибіркові обстеження населення (домогосподарств), результати яких є основним джерелом інформації, необхідної для вимірювання соціально-економічних характеристик домогосподарств, проведення всебічного аналізу рівня життя населення України, моніторингу бідності, розрахунків основних показників у галузі сільського господарства, комплексної оцінки стану ринку праці тощо. Матеріали обстеження використовуються при підготовці законодавчих актів, розробці програм соціального захисту, визначенні соціальних нормативів, для обчислення індексу інфляції, багатьох макроекономічних показників та показників розвитку окремих галузей економіки.

   Обстеження умов життя домогосподарств України проводиться відповідно до вимог міжнародних стандартів. Обєктом зазначеного обстеження є домогосподарство.

   Домогосподарство – сукупність осіб, які спільно проживають в одному житловому приміщенні або його частині, забезпечують себе всім необхідним для життя, ведуть спільне господарство, повністю або частково об’єднують та витрачають кошти.

   Відповідно до програми обстеження умов життя домогосподарств з 18 листопада 2019 року розпочнеться проведення основного (базового) інтерв’ю у 347 домогосподарствах Прикарпаття, адреси яких визначено шляхом випадкового відбору. Дане обстеження буде проводитися на територіях Івано-Франківської, Болехівської, Яремчанської міських рад, міст Калуша, Коломиї, Галича, Тлумача, селищ міського типу Рожнятів та Перегінське, в окремих населених пунктах сільської місцевості усіх районів області.

   Головне управління статистики в Івано-Франківській області запрошує населення до співробітництва і запевняє, що вся отримана від будь-якої родини інформація має виключно конфіденційний характер і буде використана лише у зведеному вигляді у статистичних цілях. Конфіденційність наданої населенням інформації гарантується Законами України «Про державну статистику», «Про інформацію» та «Про захист персональних даних», за порушення вимог яких працівники органів державної статистики несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України.

   Тому, якщо до вашої родини завітає фахівець з інтерв’ювання, який зобов’язаний засвідчити свої повноваження службовим посвідченням, просимо долучитися до обстеження та зробити свій внесок у формування актуальної інформації щодо життєвого рівня населення.

За результатами спостереження 2018 року на Прикарпатті проживає 449,7 тис. домогосподарств, що становить 3% загальної їх кількості в Україні. Середньостатистична родина нашого краю складається з трьох осіб. Водночас 39,1% – це сім’ї з чотирьох та більше осіб. У 47,8% родин області зростають діти віком до 18 років. З їх числа 76,6% виховують одну дитину.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь