A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

Дата: 25.11.2019 16:40
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

проекту рішення Тлумацької міської ради ОТГ

«Про затвердження Програми сприяння створення ОСББ та

підтримки ОСББ на 2020-2022 роки»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Тлумацька міська рада ОТГ повідомляє про оприлюднення з ____________ року в мережі інтернет за адресою: https://tlumacka-gromada.gov.ua проект рішення Тлумацької міської ради «Про затвердження Програми сприяння створення ОСББ та підтримки ОСББ на 2020-2022 роки» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробниками проекту рішення регуляторного акта є:

  • відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ;
  • відділ бухгалтерського обліку та звітності Тлумацької міської ради ОТГ.

Прийняття проекту регуляторного акту забезпечить прозорість і відкритість при наданні фінансової допомоги з міського бюджету; сприяння створення ОСББ, підтримка на всіх етапах їх функціонування; проведення необхідної інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо підтримки ОСББ з метою надання мешканцям багатоквартирних будинків необхідних знань щодо механізму створення та діяльності ОСББ; проведення процедури прийому-передачі житлових будинків на баланс ОСББ відповідно до вимог чинного законодавства; співфінансування проведення комплексного енергоаудиту багатоквартирних будинків та виготовлення проектно-кошторисної документації; співфінансування робіт з ремонту конструктивних елементів, внутрішніх систем тепло-, водо- та електропостачання багатоквартирних житлових будинків (надалі – ремонт будинків), у яких створено ОСББ.

Можливість досягнення визначених цілей реалізується лише у випадку чіткого виконання вимог та рекомендацій запропонованого регуляторного акту органами місцевого самоврядування при вирішенні організаційних питань, пов’язаних з впровадженням даного регуляторного акту.

Не передбачуваними загрозами досягнення мети даного регуляторного акта є суттєві зміни у діючому законодавстві стосовно питної води та питного водопостачання, житлово-комунального господарства.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення просимо надсилати за адресою: 78000, м.Тлумач, вул. Макуха, 2, тел. 2-20-74, відділ організаційної і кадрової роботи та документообігу, а також на електронну пошту: tlymachmr@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться протягом одного місяця з дня оприлюднення до ________ року.

 

 

Повна версія документу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь