A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Акція до Всесвітнього дня боротьби зі СНІД«Дізнайся про ВІЛ/СНІД – збережи життя!»

Дата: 02.12.2019 09:08
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

 

Життя – це те, що людина більш за все намагається зберегти і менш за все береже. Життя – це багатство, дане кожному з нас батьками. І дуже хочеться, щоб воно було довгим та щасливим. Ми повинні пам’ятати, що життя – найцінніше, що є в людини. Хто попереджений, той захищений! – саме так говорить латинське прислів’я. Щодня у світі інфікується понад 6 тис юнаків та дівчат. Нерідко це відбувається через незнання шляхів передачі ВІЛ інфекції і методів захисту від неї. Недостатня обізнаність сприяє поширенню міфів.

Напередодні 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІД бібліотекарі Публічної бібліотеки Тлумацької ОТГ організували вуличну акцію «Дізнайся про ВІЛ/СНІД – збережи життя!»

Мета акції нагадати, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема, донести до молоді повну та достовірну інформації про ВІЛ (СНІД), шляхи його передачі, ситуації ризику, а також розвінчання міфів; привернути увагу до даної проблеми, націлити на толерантне ставлення до людей, які живуть з ВІЛ.
         Також у приміщенні бібліотеки представлено виставку-попередження «Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас». Користувачі бібліотеки мали змогу більш глибоко ознайомитися з інформацією про СНІД, книгами та буклетами про ВІЛ-інфекції, шляхи поширення хвороби, про лікування і профілактику СНІДу.

  Не ставайте на дорогу смутку і пітьми. Не губіть свого життя. Замість сумнівного задоволення від пияцтва та наркотиків оберіть радість здорового та щасливого життя. Адже у світі так багато доброго та цікавого, і кожному з нас випав цей великий подарунок – життя.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь