A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 04.12.2019 15:25
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

 

До Дня працівників статистики

 

   Сучасний темп життя вимагає від усіх сфер діяльності динамічності, втілення актуальних змін і реформ. Статистика, виступаючи важливим інструментом економічного і соціального розвитку, оцінки прогресу, моніторингу діючих програм і бюджетного адміністрування, не стоїть на місці, а йде в ногу з часом, постійно розвивається, перебуває в пошуку новітніх шляхів розв’язання поставлених завдань.

   З цією метою проводиться широкомасштабна робота щодо постійного удосконалення організації проведення державних статистичних спостережень, впровадження сучасних методів представлення респондентами статистичної звітності, здійснення модернізації автоматизованої системи обробки статистичної інформації, вивчення поточних та потенційних потреб широкого кола користувачів статистичної інформації.

   Результатом статистичного виробництва, що передбачає здійснення процесів збирання, обробки, аналізу та поширення, є підготовка статистичних продуктів із врахуванням запитів і потреб користувачів, забезпечення їх вільного та рівного доступу до статистичних даних. З початку поточного року фахівцями Головного управління статистики в Івано-Франківській області підготовлено значну кількість аналітичних матеріалів, зокрема 507 статистичних бюлетенів, 132 експрес-випуски, 42 статистичні збірники, 57 статистичних оглядів, 50 публікацій у форматі інформаційної графіки тощо. У засобах масової інформації оприлюднено 291 повідомлення про соціально-економічне становище області, міст та районів, майже 5,3 тис. інформаційних матеріалів; на радіо та телебаченні фахівцями Головного управління статистики озвучено 152 публікації. Підготовку цих статистичних продуктів здійснено за результатом опрацювання понад 224 тис. первинних звітів, поданих респондентами.

   Важливим чинником виробництва точної та надійної, своєчасної та послідовної, зрозумілої та доступної статистичної інформації є повсякденна, самовіддана та наполеглива праця  фахівців органів державної статистики   єдиної статистичної спільноти,  колективу патріотів-професіоналів,  відповідальних та ініціативних спеціалістів.

   У цей день вітаємо всіх, хто пов’язав своє життя зі статистикою: тих, хто працює, та тих, хто знаходиться на заслуженому відпочинку. Щира подяка вам за чесну, самовіддану працю, високо розвинуте почуття обов’язку та відповідальність за доручену справу. Бажаємо Вам в цей святковий день миру та добра, нових здобутків, благополуччя та процвітання, стабільності та людської шани.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь