A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбувся захід до Дня Збройних Сил України

Дата: 05.12.2019 16:19
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

 

   Напередодні Дня Збройних Сил України 3 грудня 2019 р. у м. Тисмениця, з ініціативи громадської організації «Івано – Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих, безвісті зниклих в зоні АТО», відбулася зустріч різновікових команд, до складу яких входили діти, яких батьки несли службу в АТО – ООС, що проживають у Тлумацькому та Тисменицькому районах.

   Розпочався захід презентацією сторінок життя хлопців Віталія Козака, Андрія Фігурного, Михайла Погорєлова, Руслана Кожушного, Сегрія Харенка, Михайла Шемегінського, Мирослава Остап’юка, Ігора Гарасимчука, Володимира Данилюка, уродженців Тлумацького і Тисменицького районів, які віддали свої життя за нашу державу, за мирне небо, за територіальну цілісність України. З одного боку це свято, а з іншого - згадка про хлопців, які загинули у нинішній війні. Незважаючи на все ми віримо, що українська армія, український народ переможе ворога-окупанта.

  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв почесні гості, батьки та родичі загиблих, бойові побратими, школярі, команди – учасниці патріотичної гри «Вас не забудемо. Усіх пам’ятаємо».

Тлумаччину представляли збірна команда Тлумацької ОТГ «Діти Героїв» (Тлумацька ЗОШ І – ІІІ ст. та Тлумацька гімназія),  команда «Хоробрі серця» (Обертинський ліцей), команда «Шанс» (Гарасимівська ЗОШ І – ІІ ст.).

   Кожен із трьох раундів гри оцінювало компетентне журі. За результатами - збірна команда Тлумацької ОТГ «Діти Героїв», що були наймолодшими серед учасників, посіли ІІІ почесне місце і нагороджені медалями та пам’ятними відзнаками.

   Воїни-українці показали всьому світу, що не тільки зі зброєю в руках вони боронитимуть свою землю, але й берегтимуть життя мирного населення, надаватимуть допомогу мешканцям окупованих територій, які потрапили під тиск агресора. Сьогодні свято кожного громадянина, який пов’язав свою долю з військовою справою, став на захист разом із державою, тих, хто захищає Україну на передньому краї.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь