A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

В обласній раді нагородили переможців обласних конкурсів проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування

Дата: 09.12.2019 13:05
Кількість переглядів: 498

 

   З нагоди Дня місцевого самоврядування в Івано-Франківській обласній раді відбулося вручення дипломів переможцям Х-го обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування. На конкурс було подано 109 проєктів від 78 місцевих рад серед яких Тлумацька міська ОТГ в черговий раз у списку громад-переможців.

   Відзначимо, що в десятому обласному конкурсі було визначено чотири пріоритетні напрямки, серед яких підвищення туристично-рекреаційного потенціалу, збільшення доданої вартості сільськогосподарської продукції, забезпечення екологічної безпеки та реалізація програми DOBRE.

   Враховуючи висновки експертної комісії та пропозиції ради Конкурсу, розпорядженням голови обласної ради переможцями визнано 55 проєктів від 52 місцевих рад, в  тому числі 16 об’єднаних територіальних громадНа їх реалізацію у 2020 році з обласного бюджету буде виділено 15,1 мільйонів гривень.

Проект: «Організація раціонального поводження з твердими побутовими відходами на території Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади» на загальну суму 3286000,00грн.

   Проектом передбачається придбання смітєвоза на базі шасі МАЗ з об’ємом резервуара 10 м.куб. та близько 1700 індивідуальних пластикових сміттєвих контейнерів (об’єм 120 л.) для подальшої безоплатної передачі домогосподарствам, які заключили чи заключатимуть договори про надання послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів з КП «Міськкомунгосп».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь