A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Проведено Професіографічну екскурсію для безробітних

Дата: 11.12.2019 08:15
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

 

   9 грудня 2019 року Тлумацькою районною філією Івано-Франківського  обласного центру зайнятості для 9 безробітних громадян було проведено Професіографічну екскурсію до піцерії«LAFRESKA» підприємця Малюванчук Ганни Михайлівни. Метою даного заходу було ознайомлення і формування у безробітних уявлення про підприємства району, вакансії, їхукомплектування, історією та специфікою роботи підприємств.

   Розпочала Професіографічну екскурсію спеціаліст Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, Мар’яна Олійник, ознайомивши присутніх з метою і темою зустрічі. Надалі,заступник директора – начальник відділунадання соціальних послугВікторія Пилипів,  розповіла учасникам про стан ринку праці, акцентуючи увагу  безробітних на зростанні попиту і престижності робітничих професій. А потім, представила досвідченого піцейолу - Михайла Малюванчука, який мистецтво виготовлення піци освоював в Італії. Він розповів, що піца є однією з найпопулярніших страв у світі та дуже зручною, адже швидко готується. Присутні на власні очі побачили процес приготування піци – від заказу та до її випікання. Оглянули сучасне обладнання на якому виробляють різноманітні види піци.

   На завершення заходу підприємець Ганна Малюванчук, розповіла про перспективи розширення піцерії,  вакансії та основні вимоги, які ставляться до претендентів, умови праці, оплату праці та соціальні гарантії для працюючих. Підприємець наголосила, що даний захід стимулюватиме безробітних громадян до працевлаштування, дасть можливість оперативно задовільнити потребу у кваліфікованій робочій силі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь