A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тиждень права у Бортниківському НВК

Дата: 12.12.2019 11:08
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

 

      У Бортниківському  НВК Тлумацької ОТГ  в рамках Всеукраїнського тижня права відбулась зустріч учнівського та вчительського колективу  з старшим інспектором ювенальної  превенції Тлумацького відділу поліції  Вікторією Баранюк, на зустріч була запрошена в.о. старости с. Бортники Галина Слободян.

     Цікава презентація «Права дитини, які дають дітям права», яку провела старший інспектор ювенальної превенції пані Вікторія перед учнями – старшої школи, дала можливість старшокласникам відкрито поспілкуватись з представницею  поліції про не тільки права, але й обовязки, від яких багато залежить  подальша життєва доля молодих людей…  Перегляд учнями, під час презентації,  цікавих слайдів правової тематики, довів про те, що кожна дитина має право на власну гідність у різних життєвих ситуаціях і це право захищене державою на законодавчому рівні. В ході презентації  взяли участь   директор НВК Галина Гарасимів, в.о. старости Галина Слободян, заступник директора з виховної роботи Люба Гарасимів, вчитель географії Галина Слободян, вчитель історії та права Василь Родчин…

      Старший інспектор ювенальної превенції Вікторія Баранюк провела  бесіду про право дитини з учнями молодших класів Бортниківського НВК, в ході бесіди у теплій дружній атмосфері, діти задавали  багато цікавих запитань, пов язаних з їхніми правами..Також відбулась зустріч представниці поліції в присутності директора школи і класних керівників, з учнями, які належать до групи ризику.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь