A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

День відкритих дверей Тлумацького коледжу Львівського національного аграрного університету

Дата: 17.12.2019 16:21
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

 

    16 грудня  2019 року для 34-х учнів Тлумацької ЗОШ відбувся День  відкритих  дверей Тлумацького  коледжу Львівського національного  аграрного  університету. Метою заходу було поглиблене ознайомлення учнів з особливостями здобуття спеціальностей, за якими здійснюється підготовка в даному навчальному закладі, а саме: маркетинг, підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

    Розпочала захід фахівець з профорієнтації Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Мар’яна Олійник звернувши увагу учасників на фактори, які необхідно враховувати, щоб вибір професії був справді свідомим і вільним, а саме: поінформованість про професію, знання своїх можливостей, уміння співвідносити особисті риси з вимогами, які ставить професія. Надалі, заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг  Вікторія Пилипів, поінформувала присутніх про      актуальні вакансії на ринку праці району,  перспективи працевлаштування за спеціальностями яких навчають у коледжі,  про професії,  які найбільш затребувані на ринку праці.            

    Продовжила захід  заступник директора з навчальної роботи Галина  Федоришин,  яка ознайомила присутніх з історією створення, сучасним станом та перспективами розвитку навчального закладу. Розповіла про форми навчання в коледжі, подачу документів,  вступні випробування, умови прийому на навчання. Випускники одні з перших дізналися, що в цьому році в коледжі планується ліцензування спеціальності на підготовку фахівців комп’ютерної галузі.

    Надалі, відповідальний секретар приймальної комісії Любов Крижанівська  ознайомила учнів з аудиторіями, комп’ютерними класами з новітньою комп’ютерною технікою, бібліотекою, сучасним спортивним майданчиком із штучним покриттям. Наголосила, що студенти коледжу проводять практичні навчання на підприємствах Тлумацького району. До уваги учнів був продемонстрований відеоролик про навчальний заклад. Секретар приймальної комісії запросила школярів поповнити лави студентів Тлумацького коледжу, адже професія  бухгалтера  займає  вагоме  місце  на сучасному ринку праці, а тому фахівці,  яких готує  даний навчальний заклад, є затребуваними.

    На завершення заходу школярі відвідали музей при навчальному закладі.

    Проведення таких профорієнтаційних заходів сприяє формуванню у школярів реалістичних уявлень про ринок праці, усвідомлених дій щодо майбутнього професійного навчання та працевлаштування.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь