Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Для діточок громади влаштували справжнє свято до Дня Святого Миколая

Дата: 20.12.2019 10:51
Кількість переглядів: 975

Фото без опису

 

       В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

      День святого Миколая завжди знаменує початок Новорічно-Різдвяних свят і саме його діти чекають із найбільшим нетерпінням. Кожен малюк сподівається на маленьке диво і здійснення своїх найсокровенніших мрій. І допоки ми в змозі втілити ці бажання у життя, залюбки будемо допомагати Миколаю виконувати його обов’язки та дарувати приємні миттєвості дітям.  Адже найбільша радість – це дитячі усмішки як нагорода за добрі справи.

      Тож і  в Тлумацькій міській раді об’єднаної територіальної громади це свято пройшло за звичаєм під яскравим і добрим знаком уваги до дитини. Так, Центром надання соціальних послуг Тлумацької міської ради ОТГ, виконавчим комітетом міськради зокрема, БО «Благодійним фондом «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» та добровільною організацією учнів і вчителів Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ступенів було закуплено, організовано та виготовлено власними руками понад сотню солодких та інших подарунків. Усі дарунки з любов’ю було вручено дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, учасникам АТО, сім’ям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Також не залишилися без уваги і одинокі люди літнього віку, до яких також завітали наші працівники.

       Нехай не тільки свято Миколая, а й прийдешній Новий рік та Різдво Христове принесуть радість і тепло у домівки кожного з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь