A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання 38 сесії Тлумацької міської ради об'єднаної територіальної громади

Дата: 20.12.2019 15:11
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

   Сьогодні, 20 грудня 2019 року, під головуванням міського голови Романа Круховського в приміщенні Народного дому м. Тлумач, відбулось засідання тридцять восьмої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

    Згідно затвердженого порядку денного розглянуто земельні питання питання,  про затвердження програми фінансової підтримки комунального підприємства «Тлумачкомунсервіс» на 2020-2022 роки, про затвердження Програми сприяння створення ОСББ  та підтримки ОСББ на 2020-2022 роки, про затвердження Програми інформатизації Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки. про звільнення від сплати земельного податку на 2020 рік, про бюджет Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, про прогноз міського бюджету на 2021-2022 роки. про затвердження Бюджетного регламенту Тлумацької міської ради ОТГ. про затвердження плану роботи Тлумацької міської ради на 2020 рік, про прийняття у комунальну власність рухомого майна, про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції статуту комунального підприємства «Тлумачкомунсервіс» Тлумацької міської ради ОТГ, про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води КП «Тлумачкомунсервіс» та ін.

     Депутатами розглянуто та поіменно проголосовано всі заплановані питання порядку денного з яких прийняті відповідні рішення.

   По закінченні засідання сесії міської ради міський голова Роман Круховський привітав всіх присутніх з прийдешнім Новим 2020 роком та Різдвом Христовим, побажав міцного здоров’я, достатку, злагоди, здійснення всіх мрій та миру в рідній Україні.

 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь