A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Коло ідей», як інструмент взаєморозуміння

Дата: 17.01.2020 10:54
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

 

          Немає міцнішого на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім’я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традиції. Сім’я – це найцінніший скарб в житті людини, спочатку в якій ти народився, а потім, яку ти створив.

       Протягом п’яти місяців Тлумацька міська рада спільно з Центром надання соціальних послуг Тлумацької міської ради ОТГ, відділом освіти, молодіжної політики та спорту, УГКЦ «Пресвятої Трійці»  та БО «Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» стали надійним партнером у роботі з сім’ями, що опинилися у складних життєвих обставинах. Така співпраця стала можливою завдяки  участі у Всеукраїнському форумі в рамках проекту «Коло підтримки». Протягом усього проекту із сім’ями, що потребують підтримки проводилися тренінги, навчання, надавалися психологічні консультації, проводилися розвантажувальні заходи, що стали основою для взаєморозуміння та співпраці. Загалом, до проекту було залучено більше 40 сімей, які потрапили у складні життєві обставини.

        16 січня 2020 року у місті Івано-Франківськ відбулася підсумкова зустріч за участі митрополита Івано-Франківської УГКЦ Кир Володимира Війтишина, директора «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» о.Володимира Чорнія, виконавчого директора «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» Наталії Козакевич, представників об’єднаних територіальних громад, в тому чисті і Тлумацької ОТГ, як учасників проекту. Учасники проекту отримали незабутні враження від проведеного часу, а окремі виконавці були відзначені подяками за співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь