Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Німецькі інвестори планують збудувати 12 вітряків в Тлумацькій ОТГ

Дата: 20.01.2020 17:11
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

 

       Сьогодні відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Дмитра Романюка із засновниками німецької компанії FEFA Томасом та Фабіаном Шварцльозе. Мета зустрічі – обговорення інвестиційної угоди на будівництво 12 вітряків в Івано-Франківській області,

     "На даний момент на Прикарпатті є один вітряк на 600 кіловат. Прикарпаття має значний потенціал розвитку вітрової енергетики. Наразі відбуваються попередні перемовини з компанією. Представники органів державної влади та місцевого самоврядування шукали для себе, де можна залучити інвестиції. Ми не можемо сказати конкретно в якому районі ставити вітряки. В цілому ми говоримо, що область має перспективу у розвитку вітрової енергетики. Для встановлення вітряків важливий комплексний фактор," - говорить Дмитро Романюк. Підприємство мають намір зареєструвати у селі Прибилів Тлумацького району.

     "Наша фірма - це сімейне підприємство з Німеччини. Як інвестори ми налаштовані на довготривалу співпрацю. Хочемо допомагати і на місцевому рівні, - говорить Шварцльозе. - Будемо слідкувати за законодавством українським. Тішимося, що у вас розвивається відновлювальна енергетика. Якщо нам вдасться встановити вітряк у Прибилові, то це буде великим поштовхом для подальшого розвитку. Влітку ми будемо мати результати по вітрах, зареєстровану фірму і говоритимемо вже конкретніше".

Фото без опису

     

      Нагадаємо, на території Тлумацької ОТГ, у с.Прибилів, громада планує збудувати 12 вітряків. Голова ОТГ Роман Круховський нещодавно під час візиту у Німеччину підписав договір містобудівної діяльності, яким передбачено будівництво вітряків. Вітрові установки матимуть потужність 5600 кВт і висоту 166 м.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь