A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ОСВІТИ, ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ, КУЛЬТУРИ, ДУХОВНОСТІ, МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ, СПОРТУ, ТУРИЗМУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ ГРОМАДЯН

Дата: 21.01.2020 09:55
Кількість переглядів: 859

 

      Сьогодні, 21 січня, в приміщенні Тлумацької міської ради відбулось засідання постійної комісій міської ради з питань регламенту, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури,  духовності, молодіжної політики, спорту, туризму та захисту прав громадян ( голова комісії  О.В. Мельник). У роботі комісії взяли участь секретар міської ради І. Денькович та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів І. Мандар.

     На порядку денному засідання комісії депутатами міської ради розглядались питання про створення Тлумацького освітнього округу з Тлумацьким та Королівським опорним закладом загальної середньої освіти, про деякі питання щодо надання освітніх послуг в закладах загальної середньої освіти Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної  громади, про добровільне приєднання територіальної громади с. Гостів Гостівської сільської ради до Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади, про виконання обов’язків старости. про внесення змін до рішення міської ради від 26.01.2018р. №512-16/2018, про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади, про початок реорганізації Гостівської сільської ради шляхом приєднання до Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади, про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади в новій редакції та про внесення змін до рішення від 20.06.2017 р. № 291-9/2017 «Про створення відділу культури та туризму Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади».

    Комісія опрацювала всі звернення, оформили висновки, внесли уточнення та пропозиції, підготували проекти рішень, які  будуть розглянуті на засіданні тридцять дев’ятої сесії Тлумацької ОТГ, яка відбудеться 24 січня 2020 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь