A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

До відома громади!

Дата: 30.01.2020 15:03
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

проекту рішення Тлумацької міської ради ОТГ «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на території Тлумацької міської ОТГ».

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Тлумацька міська рада  ОТГ повідомляє про оприлюднення з 24 січня 2020 року в мережі інтернет за адресою: https://tlumacka-gromada.gov.ua. проекту рішення Тлумацької міської ради ОТГ «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на території Тлумацької міської ОТГ» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.

Розробниками проекту рішення регуляторного акта є:

  • відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ.

Метою проекту рішення є визначення механізму врегулювання питання проведення земляних та/або ремонтних, аварійних робіт на об’єктах благоустрою, отримання документів дозвільного характеру у відповідності до вимог чинного законодавства.

Запровадження єдиних підходів щодо видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів на території населених пунктів Тлумацької міської ОТГ, призведе до повного, справедливого, об’єктивного взаєморозуміння між органами місцевого самоврядування, суб’єктами господарювання, фізичними особами, які мають намір проводити земляні роботи.

Прийняття цього акта дозволить підвищити ефективність заходів з проведення земляних робіт на об’єктах благоустрою, попереджувати правопорушення у сфері благоустрою та зменшити кількість правопорушень у цій сфері.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення просимо надсилати за адресою: 78000, м.Тлумач, вул. Макуха, 2, тел. 2-20-74, відділ організаційної і кадрової роботи та документообігу, а також на електронну пошту: tlymachmr@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться протягом одного місяця з дня оприлюднення до 23 лютого 2020 року.

 

 

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь