A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

День відкритих дверей для представників громад

Дата: 19.02.2020 16:18
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

 

     Сьогодні, 19 лютого, в Івано-Франківському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» відбувся «День відкритих дверей для представників громад».

     Упродовж зустрічі мова йшла про зміни, які відбулись у роботі U-LEAD за попередні декілька місяців. Зокрема, на рівні області з грудня минулого року розпочав роботу Івано-Франківський регіональний офіс Програми «U-LEAD з Європою». Він є наступником Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування, що працював на Прикарпатті у 2016-2019 роках та фінансувався Програмою.

     Про оновлений склад команди регіонального офісу розповів його керівник Руслан Панасюк. Він також представив зовнішніх експертів, які працюватимуть з командою на Івано-Франківщині та спільно з менеджером регіонального Хабу для Західної України Програми «U-LEAD з Європою» Анною Гайдучок представив основні результати роботи за 2016-2019 роки та плани на майбутнє.

     За три роки за підтримки Програми U-LEAD в Івано-Франківській області було проведено 942 заходи, участь у яких взяли понад 20000 представників ОТГ та інших зацікавлених сторін, в тому числі було організовано навчальні візити для делегацій з 19 областей України.

     У семи прикарпатських ОТГ були розроблені Стратегії розвитку за підтримки Програми, зокрема, у Тлумацькій, П’ядицькій, Космацькій,  Витвицькій, Ямницькій, Букачівській та Спаській громадах. 29 громад стали переможцями у 4-х раундах відбору на створення та модернізацію ЦНАП від другого компоненту U-LEAD.

     На сьогодні, в Івано-Франківській області вже працює 11 належних Центрів надання адміністративних послуг в ОТГ, які були створені та модернізовані за підтримки Програми.

     Своїми історіями успіху у співпраці з U-LEAD поділились представники Тлумацької, Ямницької, Делятинської, Космацької і Витвицької громад. Міський голова Роман Круховський  презентував  досягнення та здобутки Тлумацької об'єднаної територіальної громади.

     «Завдання на 2020 рік, твій вибір – твій успіх». З таким загальним кредо у групах разом із представниками прикарпатських громад та іншими стейкхолдерами напрацювали перелік основних потреб для ОТГ за трьома напрямками: створення і зміцнення громади, надання якісних послуг громадянам та підтримка розвитку громади.

 

P.S.

Програма «U-LEAD з Європою» підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь