A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Стан ринку послуг області у IV кварталі 2019 року

Дата: 11.03.2020 13:38
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

 

Стан ринку послуг області у IV кварталі 2019 року

 

     На ринку послуг області упродовж IV кварталу 2019 року працювало 1,4 тис. підприємств (юридичних осіб) та їх відокремлених підрозділів, основним видом економічної діяльності яких є надання послуг. Обсяг реалізованих ними послуг за цей період склав 2,2 млрд.грн.

     У структурі загального обсягу реалізованих послуг значну частку склали обсяги послуг складського господарства та допоміжної діяльності у сфері транспорту (32,5% загальнообласного обсягу), вантажного автомобільного транспорту,  надання  послуг з перевезення речей (19,8%), послуг з надання в оренду й експлуатацію  власного  чи  орендованого  нерухомого майна (7,2%). Вагомими були також обсяги послуг з дiяльності у сферах архiтектури та iнжинiрингу, надання послуг технiчного консультування (4,5%),  з  дiяльності  готелiв  i  подiбних  засобiв тимчасового розміщування (4,1%), телекомунiкацiї (електрозв'язку) (3,6%), пасажирського наземного транспорту (3,2%), з діяльності туристичних агентств і туристичних операторів та вищої освіти (по 2,9%).

     Серед міст обласного значення та районів області найбільша частка реалізованих послуг припадала на підприємства міст Івано-Франківська (70,8% загальнообласного обсягу), Яремче (9,8%), Калуша (3,8%) та Долинського району (5,4%).

     Населенню області надано послуг на 516,4 млн.грн, що склало 23,5% від загального обсягу реалізованих послуг. Найбільшим попитом серед населення користувалися послуги з діяльності у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування (20%), у сфері освіти (18,4%), транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (16,9%), послуги з тимчасового розміщування й організації харчування (12,5%), інформації та телекомунікацій (12,2%), послуги охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (11,7%). Вагомою була частка послуг, реалізованих населенню, у містах Коломиї (81,4% від загального обсягу наданих послуг), Яремче (53,4%), Бурштині (41,8%), Снятинському (85,2%), Косівському (66,8%), Рогатинському (42,2%) та Городенківському (40,9%) районах.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2020

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь