A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання постійної комісії з питань регламенту, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури, духовності, молодіжної політики, спорту, туризму та захисту прав громадян

Дата: 03.06.2020 14:22
Кількість переглядів: 998

 

       Сьогодні, 03 червня, в кабінеті секретаря міської ради відбулось засідання постійної комісій міської ради з питань регламенту, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури,  духовності, молодіжної політики, спорту, туризму та захисту прав громадян ( голова комісії  О. В. Мельник). У роботі комісії взяли участь секретар міської ради І. Денькович,  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради І. Мандар та начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади Н. Мандар.

       На порядку денному засідання комісії депутатами міської ради розглядались питання про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тлумацької міської ради ОТГ Тлумацького району Івано-Франківської області, про затвердження типової форми строкового трудового договору з керівниками комунальних закладів загальної середньої освіти Тлумацької міської ради ОТГ, про затвердження «Програми розвитку молодіжної політики Тлумацької ОТГ» на 2020 -2023 р., про внесення змін до рішення Тлумацької міської ради ОТГ № 933-27/2019 «Про затвердження Положення про відділ фінансів, бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ у новій редакції» від 27.02.2018р. .

       Комісія опрацювала всі звернення, оформили висновки, внесли уточнення та пропозиції, підготували проекти рішень, які  будуть розглянуті на засіданні сорокової сесії Тлумацької ОТГ, що відбудеться 05 червня 2020 року в приміщенні Тлумацького народного дому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь