A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання 42 сесії Тлумацької міської ради ОТГ

Дата: 05.06.2020 12:58
Кількість переглядів: 1395

Фото без опису

 

       Сьогодні, 05 червня 2020 року, під головуванням міського голови Романа Круховського в приміщенні Народного дому м. Тлумач, відбулось засідання сорок другої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

       Дотримуючись правил та режиму карантину депутати міської ради працювали у захисних масках та рукавичках, сидячи на відстані не менше одного метра. 

       Згідно затвердженого порядку денного розглянуто земельні питання, про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади Тлумацького районуІвано-Франківської області, про затвердження типової форми строкового трудового договору з керівниками комунальних закладів загальної середньої освіти Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади, про затвердження «Програми розвитку молодіжної політики Тлумацької ОТГ» на 2020-2023 роки. про затвердження та співфінансування з місцевого бюджету проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. про затвердження Плану удосконалення надання послуги утримання та ремонт доріг в межах компетенції ОТГ, про внесення змін до рішення міської ради від 27.02.2018 р. № 933-27/2019 2019 «Про затвердження Положення про відділ фінансів, бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ в новій редакції», про затвердження Реєстру майна, яке перебуває у комунальній власності Тлумацької територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області, про внесення змін до рішення міської ради від 22 листопада2019 року №345-37/2019  «Про затвердження плану діяльності Тлумацької міської  ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік, про затвердження  Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади на праві господарського відання або оперативного управління, про затвердження Положення про порядок списання об'єктів комунальної власності Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади. про внесення змін у «Програму з модернізації, оптимізації та розвитку централізованої системи водопостачання та водовідведення населених пунктів Тлумацької об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області» затвердженої рішенням міської ради від 21 грудня 2018 року №856-26/2018 та різне.

 

Фото без опису

 

       Загалом сесія міської ради пройшла конструктивно та плідно, депутатами розглянуто та поіменно проголосовано більше девяносто питань з яких прийнято відповідні рішення.

       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь